Om MiamiPoolSVERIGES ÄLDSTA POOLTILLVERKARE - MARKNADENS BÄSTA POOLSTOMME

Miamipool har ett rikstäckande nätverk av lokala återförsäljare inom spabad, pooler och poolutrustning. Försäljning, installation och service samt egen tillverkning av swimmingpooler från i fabrik i Timrå. Verksamheten startade1967.


Pooler från Norrland - sedan 1967.

Miamipool är ett familjeföretag som min far Gunnar Viklund startade 1967. Vi har tillverkat och sålt swimmingpooler i snart 50 år och detta gör oss landets äldsta företag i branschen. Efter så många år i tror vi oss kunna detta med pooler och tillbehör. Tveka att ta kontakt med oss om du vill veta mera.

Lång erfarenhet - med innovationsanda.

Vi har skaffat oss stor erfarenhet kring tillverkning och installationer av pooler och spabad. Detta har gjort att vårt sortiment idag har växt till det största urvalet av pooler i hela Skandinavien och vår framgång bottnar förmodligen mest i vårt driv att blicka framåt mot innovativa lösningar
En av de viktigaste fördelarna när du väljer en Miamipool är just att vi erbjuder dig kunskaper och produkter för en unik poolstomme, både när det gäller utförande, konstruktion och material. Till skillnad mot våra kollegor i branschen så har vi valt att »bara« tillverka en typ av konstruktion till alla våra stommar. Vi är övertygade om att denna metod är absolut bäst för vårt nordiska klimat.

2008 - En milstolpe i utvecklingen

Sedan många år sköter vi all konstruktionsritning och tillverkning av poolstommar, liners och poolskydd under ett och samma tak. Allt sker i vår fabrik och butik i Timrå.

Vår nuvarande konstruktion och tillverkningssätt kom 2008. Fortfarande en unik polstomme som vi förfinar varje år. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!
Pool Guiden

Vårt prospekt "Poolguiden" är en katalog för både dig som funderar på att köpa en swimmingpool och för dig som redan äger en.

För dig som planerar att skaffa en pool så bör Poolguiden ge dig en bra inblick i hur du bygger och sköter din pool samt vilka bestämmelser och byggnormer som gäller. En hel del inspiration och praktiska tips och råd finns också


"Vi erbjuder skandinaviens största urval av linerpooler. Vårt sortiment består av över 50 standardmodeller. Våra pooler tillverkar vi själva i Timrå och dessa är framtagna för vårt nordiska klimat"


Lösningar för alla, nya som gamla kunder..

Om - trots det stora urvalet - inte någon av våra "standards" passar dina önskemål, så offererar vi gärna en "specialare". Om det bara är storleken på poolen som du vill ändra, så behöver det inte bli så mycket dyrare. Sänd oss bara en enkel skiss över hur du tänkt dig det hela, så återkommer vi med förslag och offert.

För dig som äger en pool

Är du redan poolägare så fungerar Poolguiden som en liten "bibel" där du även finner allt från kemikalier till kompletta utrustningar. Vi hjälper dig gärna med allt för din pool och vi hoppas att du finner Miami Pool intressant och att du hittar det du är ute efter.

Vi lovar att ta väl hand om dig.MED VÄNLIG HÄLSNING
Ola Viklund, VD