Spabad

VÅRA SPABAD

Miami Pool är en av Sveriges största leverantörer av spabad. Våra lokala återförsäljare offererar, säljer, installerar och tar hand om frågor och eventuella problem efter ditt köp. Fråga oss gärna om råd eller se vilka olika delar och egenskaper de olika olika modellerna har under fliken "tekniska fakta" på produktsidorna för Viskan och Miami Spa.


Stort sortiment

Vårt sortiment av Spabad hittar du via länkar nedan. Vi säljer varumärkena Miami Spa och Viskan Spa. Alla spabad är tillverkade för att klara vårt nordiska klimat. Uppvärmning och isolering är viktiga detaljer för att ha en varm "bubbelpool" året runt.

Att installera och montera ett spabad från Miami Pool är väldigt enkelt och är inte förknippat mer stora kostnader. Vi levererar alla produkter dit du vill ha dem och om du behöver hjälp med inkoppling så fixar vi det.


Offertförfrågan Spabad

Du kan snabbt enkelt få en offertförfrågan om du är intresserad av något av våra Spabad. Tre sätt att kontakta oss:

1. Gå in på spasidorna och välj det spa och de tillbehör du är intresserad av, lägg dessa val i varukorgen. I kassan väljer du "offert". Skriv en kort beskrivning meddelandefältet om du behöver hjälp med installation. Skicka förfrågan utan några förpliktelser så återkopplar vi så fort vi kan.

2. Kontakta oss via vårt kontaktformulär. Ange detaljer och frågor så kan vi hjälpa dig att ta fram förslag på rätt produkter, pris och förutsättningar.

3. Kontakta din lokala återförsäljare direkt. Sök närmaste återförsäljare i menyn ovan.