Om Spabad

Om Spabad

Ett spabad är livskvalitet för många. Såväl i lugna stunder som vid festliga tillfällen

Ett spabad är lättillgänglig njutning. Våra nya moderna spabad är effektiva och med låg driftkostnad och energiförbrukning. Detta gör att du alltid kan ha vattentemperaturen redo för ett dopp.


AVSLAPPNANDE EFFEKTER.

Vatten är förutsättning för allt liv och det är kanske därför vi människor har en naturlig dragning dit. I vattnet känner vi oss tyngdlösa, livfulla och rofyllda på en och samma gång. Ett varmt bad från Miami Pool hjälper kroppens blodcirkulation, masserar muskler och leder, hjälper mot stress och muskelvärk. Det varma vattnet hjälper till kroppen att koppla av och återhämta sig

Vattnets naturliga bärförmåga reducerar kroppsvikten med ca 90% vilket gör att spänningar i muskler och leder minskar. Det varma masserande vattnet frigör också endorfiner i kroppen – kroppens egentillverkade må bra medicin.

HÄLSOBRINGANDE EFFEKTER.

Ett varmt bad regelbundet har även flera positiva hälsobringande effekter. Ett naturligt hjälpmedel mot sömnlöshet, minskning av stelhet och svullnad, hjälpmedel vid Artrit (dock inte alla sorter av Artrit), hjälp mot typ 2 Diabetes och mycket mer

Så, kliv ner i ett Spa bad och tvätta bort stressen och fyll kroppen med ett välbefinnande lugn och ro.

BELYSNING.

Det är detaljerna som gör helheten, och vad kan bättre höja badupplevelsen än ett stämningsfullt ljus? Samtliga av våra spabad är rikligt utrustade med belysning. En stor LED lampa för kraftfullt undervattenljus, vattennivåbelysning samt belysning kring reglage och kontrollpanel skapar ett ljussken som höjer badupplevelsen till skyarna.

Bottenplattan

Viskan spa bad vilar tryggt på en förstärkt och isolerad bottenplatta. Detta gör det enkelt att placera ditt bad där du vill ha det, utan en massa extra markberedning och tilläggsisolering. Den förstärkta bottenplattan skyddar också ditt bad mot oönskade gäster så som möss och andra gnagare, som annars gärna vill husera i den varma miljön under spabadet. .

Till spaguiden