Viskan eller Miami

Viskan eller Miami

MIAMI POOL SÄLJER SPABAD MED KVALITET OCH KÄNSLA!

När du tittar på vårt spasortiment så kan du känna dig trygg i att du kommer att göra en bra investering, oavsett vad du väljer. Våra återförsäljare är tryggheten när det gäller att äga och underhålla ditt spabad. Vi finns alltid nära till hands om något skulle hända och dessutom ser vi ju till att ditt spabad installeras rätt.


Stor variation i kapacitet och kvalitet

När det gäller val av spabad så finns en hel del att tänka på. Hur många är ni som badar, antal ligg och sittplatser, belysning osv. Jämför gärna de olika produkterna. Fråga våra återförsäljare om råd eller se vilka olika delar och egenskaper de olika olika modellerna har under fliken "tekniska fakta". Vi vill dock inte jämföra oss och våra spabad med bygg- och stormarknader. Det är en väsentlig skillnad på marknadens lågprisprodukter och spabad från fackhandeln, inte minst energiförbrukning i förhållande till kapacitet.

Enkel och snabb installation

Att installera och montera ett spabad från Miami Pool är väldigt enkelt och är inte förknippat mer stora kostnader. Vi levererar alla produkter dit du vill ha dem och om du behöver hjälp med inkoppling så fixar vi det.

Viskan eller Miami Spabad?

Vi har som du ser också valt att sälja två varumärken, MIAMISPA och VISKAN SPA. Båda dessa varumärken har produkter med rakt igenom bra komponenter. Vi har testat och sålt dessa i flera år och därför kan vi ge bra garantier gällande fabrikationsfel och liknande. Fråga våra återförsäljare om råd vid val samt offert på inköp och installation.

Den största skillnaden är att Viskan Spa är Sveriges främsta spatillverkare. Spabaden tillverkas i Sverige med svensk energideklarering. Dessutom kan du anpassa utseende och detaljer lite mer. Väljer du ett Miamispa så hamnar du på en aningen lägre prisbild men med liknande inre komponenter. Viktigt som sagt är att inte jämföra spabad och produkter varken från Miami Spa eller Viskan Spa med lågprisprodukter på marknaden.

Låt oss visa dig vad du bör välja för just dina behov. Vi har dessutom många utställnigsspabad utplacerade i hela Sverige.