Pooldelar Standard

Pooldelar Standard


FLERA VALMÖJLIGHETER I VÅRA POOLPAKET

När du köper din Miami Pool eller väljer en offertörfrågan på våra poolsidor får du göra ett antal val. Vi vill att du ska kunna anpassa din pool helt utefter egen smak och omgivningen. Design är viktigt.

Välj modell och poolstomme

Rektangulär eller friform

Det första du gör är att välja poolmodell. Vi har i vårt standardsortiment ett tiotal olika former. Rektangulära, runda, njurformade osv. Inom dessa grundmodeller finns dessutom ett stort antal storlekar. Några går att få spegelvända och med eller utan djupdel.

Vill du specialanpassa ytterligare utöver våra standards så går det naturligtvis bra. Vi har ritningar för mer än 300 olika pooler i våra arkiv. Kontakta våra återförsäljare för mer information.


Välj utrustningspaket

Kompletta set ingår

I alla våra poolpaket ingår ett utrustningspaket som är utvalt till respektive poolval. I våra två serier Trend Line och Pro Line är skillnaden rostfria respektive plastdetaljer. Plastdetaljerna i alla våra produkter är av högsta kvalitet och även våra mest sålda. Vill du ändra eller uppgradera så gör du detta på poolsidorna

Till våra utrustningspaket

Förutom rätt anpassade utrustningsprodukter är det viktigt att ha rätt och bra vattenflöde. Läs mer om detta i vår Poolguide

Information Vattenflöde

Välj liner

Stort urval

Miami Pool har ett fullt sortiment av liners. Minst femton olika färger och mönster kan du välja bland. Hittar du inte din favoritfärg på hemsidan så kan du hitta fler på våra lagerhyllor. Kvaliteten och tillverknings processen gör att vi kan ge en av marknadens bästa garantier.

Årets nyhet! Missa inte våra nya inbyggda pooltrappor! Vi anpassar våra liners och poolstomme så att du får en helhet som slår det mesta rent utseendemässigt. Fråga våra återförsäljare så visar de dig den unika konstruktionen.

Egen linertillverkning

Med erfarenhet inom tillverkning av pooler och liners sedan1967 kan vi lova att det blir bra. Såväl liner för rektangulära pooler som friformspooler. Vi ritar, tillverkar och svetsar ihop kompletta liners både för egna pooler och utbytesliners till andra poolfabrikat. Vi tillverkar efter måttbeställning både gällande form och djup. Allt görs noga i vår egna fabrik i Timrå.


"Belysning är inte ett standardval. Men eftersom det höjer känslan så mycket så rekommenderar vi att installera ett belysningspaket."


Välj Belysning

Belysning - fritt tillval

Belysningspaketen är enkla att installera när du bygger pool. Ett fritt tillval som vi dock gärna "tvingar" på våra poolköpare. Ger mycket känsla och höjer helhetsintrycket avsevärt. Tänk på att det kan vara svårt att installera i efterhand. Kontakta oss för prisförslag.

Till belysningsprodukter