Sveriges första miljöpooler I år blir våra pooler lite grönare

Vi har släppt Sveriges första miljöpooler med låg energiåtgång och lång hållbarhet.

 

 

Poolpump med låg energiförbrukning

En miljöpool från Miami Pool består av vår hållbara stomme och utrustningspaketet Ecoline. I Ecoline ingår produkter som gör driften av poolen så energieffektiv som möjligt. Vi har valt ut en tyst och effektiv poolpump med högklassiga motorer och upp till 30% högre prestanda jämfört med andra standardpumpar. I paketet ingår även en frekvensstyrning som enkelt låter dig reglera hastigheten på din pump. På så sätt kan du spara upp till 80% i energiförbrukning och samtidigt öka pumpens livslängd.

 

 

Lägre vattenmotstånd

Vattnet flödar med mindre motstånd genom det nya större sandfiltret. Pumpen behöver inte jobba lika hårt och därför går snålare. Vattnet renas mer effektivt i vår nya sand och mängden kemikalier som behövs minskas. Dessutom är systemet utrustat med böjar istället för rörvinklar. Detta gör att vattnet lättare flödar genom systemet och att det går åt mindre energi för att driva cirkulationen.

Genom att skapa en stomme som ska hålla i flera decennier sätter vi standarden för de produkter vi vill jobba med. Hög kvalitet och låg energiåtgång är därför ledord när vi skapar våra Ecoline-paket. Det är bra både för dig, din plånbok och vårt klimat.

En av marknadens mest hållbara poolstommar

Vår poolstomme, Miami Framework, är en av marknadens mest hållbara poolstommar. Du kan känna dig trygg med att du har en stomme som kommer att hålla i flera decennier. Dessutom bidrar den svenska tillverkningen till att vi har kortare transporter än många av våra konkurrenter och att vårt koldioxidavtryck därför är lägre.