Koppla av Spabad och Swimspa

Koppla av året runt Spabad och Swimspa från Master Spa

Hos oss hittar du prisvärda spabad och swimspa av hög kvalitet som kan användas utomhus året runt i Sverige. Master Spa är välkända för sina högkvalitativa spabad och swimspa som är välisolerade, energisnåla, har bra vattenrening och unik massage.

Master Spa är en av världens främsta och mest prisbelönta tillverkare av spabad och swimspa. Med över 35 års erfarenhet vet de vad som krävs för att ge dig en oslagbar spabadsupplevelse – varje dag. Alla spabad tillverkas i företagets fabrik i USA.

ENERGISMART Välisolerat spabad

Spabaden från Master Spa når inte bara de amerikanska kraven på energieffektivitet, de överträffar dem. Alla spabad från Master Spa är skumisolerade med ett ämne som heter Icyene. I jämförelse med Uretan, som de flesta andra tillverkare använder, har Icyene bättre isoleringsprestanda och är mer miljömässigt att använda. Icyeneisoleringen behåller dessutom sitt isolervärde oerhört bra över tid.

Energisnåla spabad

Med Icyene-skumisoleringen bildas en värmebarriär i spabadet som hjälper till att stänga ute kylan och hålla vattnet varmt. Tack vare detta får du ett välisolerat bad som drar mindre ström och kostar mindre att driva.

KOMFORT Tyst spabad med NRS

Master Spa har utvecklat ett världsledande ljudreduceringssystem kallat NRS (Noise Reduction System). Med NRS reduceras ljud och vibrationer från pump och motor med 153% i jämförelse med industristandard. På så sätt får du ett tystgående spabad med låg ljudvolym.

Renare vatten med EcoPur

EcoPur är ett vattenreningssystem som inspirerats av naturliga processer och ger ett kristallklart vatten. Den unika kombinationen av koppar och zink i filtreringssystemet skapar en kemisk reaktion som eliminerar mikroorganismer och avlägsnar tungmetaller, något som gör att du inte behöver tillsätta lika mycket reningskemikalier.

Biomagnetisk massage

Magnetisk terapi har använts i hundratals år och tros reducera smärta, minska svullnad och öka blodcirkulation och rörlighet. Flertalet läkare och fysioterapeuter använder idag metoden som alternativ behandling av ryggproblem, ledinflammationer och sportskador.

Därför har Master Spa, efter omfattande forskning och utveckling, valt att kombinera de bevisade hälsofrämjande fördelarna med vattenterapi tillsammans med biomagnetisk terapi. Master Spas patenterade system består av totalt 10 magneter, strategiskt placerade för att behandla så kallade triggerpunkter i nacken och ner över axlar och rygg.

BESTÄLL SPABAD Boka rådgivning

Våra återförsäljare hjälper dig att hitta ett spabad som passar för dig.

Hitta din närmaste återförsäljare