Hög Standard - Konkurrenskraftiga Priser Utomhuspooler

Se Alla Våra Swimmingpooler

När du anlitar oss på Miami pool för att anlägga din utomhuspool kan du var säker på att du får ett professionellt och gediget utfört arbete till konkurrenskraftiga priser. Att välja pool är ett stort beslut och det är därmed också viktigt att just din pool blir precis som du vill ha den. När det kommer till trädgårdspooler exempelvis, är det självklart viktigt att poolen passar in i den övriga trädgårdsmiljön. Vi har därför möjliggjort för våra kunder att kunna personifiera alla aspekter av sina pooler.

Beslutet ligger i dina händer

Kanske vill du ha en oktagon, kvadratiskt eller cirkulärt formad pool? Vi på Miami Pool kan alla typer av pooler och vi konstruerar alltid våra pooler med ett långsiktigt hållbarhetstänk. Med nordisk klimatanpassning i sinnet och robusta konstruktioner levererar vi pooler för alla.
Kärnan i vår verksamhet är att kunna erbjuda dig som kund riktigt god service och kvalitet samt de smartaste poollösningarna. För oss är ett jobb aldrig slutfört innan du som kund är helt nöjd med din nya pool och det utförda arbetet. Vi skräddarsyr alltid våra lösningar efter dina behov och efter hur din trädgård ser ut när vi anlägger en trädgårdspool.

Vårt framgångsrecept

Gunnar Viklund, grundaren till Miami Pool, kom snabbt efter familjeföretagets födelse till insikten om att dåtidens poolstommar kunde göras bättre. Detta ledde i sin tur till att han då startade sin egen tillverkning av poolstommar och vi fortsätter än idag med att förfina och förbättra våra poolstommar och vår tillverkningsteknik.

Arbetsprocessen

  • Form och placering –Det första beslutet att ta är vilken form på poolen du vill ha samt var den ska placeras. Här kan det vara bra att utgå från hur din tomt ser ut och är planerad. Önskar du en pool i trädgården eller en i altanen? Det finns många olika former och varianter på pooler att välja från och vi är självklart med dig genom hela processen.
  • Storlek – Nästa steg är att fundera på storleken, här finns det många olika tänkbara lösningar och väljer du till exempel att anlägga en rektangulär pool via oss på Miami Pool har vi som standard storlekar upp till 6×12 meter. Vill du ha en ännu större pool är det inget problem. Eftersom vi tillverkar poolerna själva kan vi bygga poolen upp till mer än 20 meter i längd. I slutändan handlar det självklart om vilket syfte poolen ska tjäna och hur pass stor budget du som kund har att röra dig med.
  • Liners – Våra poolliners kommer i 13 olika färgvarianter, sju stycken enfärgade och sex stycken mönstrade. Allt för att din pool ska bli så personlig för dig som möjligt. Ibland kan det vara svårt att skaffa sig en uppfattning och känsla om hur linerns färg faktiskt kommer att se ut i poolen när den är vattenfylld. Därför har alla våra poolåterförsäljare en pärm med linermaterial så att du kan se hur de olika färg- och mönstervalen ser ut. Om du inte har möjlighet att fysiskt besöka någon av våra återförsäljare för konsultation kan vi såklart ordna så att du får färgprover hemskickade till dig som du kan ta en titt på innan du bestämmer dig för vilken liner du vill ha i din pool.
  • Tillval – Det är nu dags att välja vilka tillbehör du önskar ha till din utomhuspool. Det kan till exempel handla om belysning, trappor & stegar, samt vilken pump och utrustningspaket du vill ha till din pool.

Våra utrustningspaket

Vi på Miami Pool erbjuder våra kunder två olika utrustningspaket att välja mellan. Trendline-serien med högkvalitativa plastdetaljer eller det mer exklusiva Proline-paketet som innehåller stilrena och rostfria detaljer tillverkade i stål.

Olika typer av poolbelysning

Vi hjälper såklart dig med att planera belysningen i din pool. Beroende på vilken liner du har valt till din pool kanske du vill anpassa belysningen efter denna. Det handlar till exempel om huruvida du vill ha poolbelysning i LED eller traditionellt glödljus.
Nästa steg är att besluta om du vill att belysningen ska vara placerad i poolens hörn, längst med kortsidan, eller långsidan. Hur du väljer att placera belysningen påverkar poolens profil och estetiska framtoning under dygnets mörkare timmar och det är därför viktigt att det blir precis som du önskar – beslutet är helt och hållet ditt!

Vår historia

Vi på Miami Pool är Sveriges äldsta tillverkare av pooler och har i över fem decennier utvecklat och förfinat vår teknik. Vi erbjuder inte bara kunskaps- och erfarenhetsbaserad service utan även pooler av hög kvalitet, anpassade efter det nordiska klimatet och de rådande förhållandena. Miami Pools grundare Gunnar Viklund inledde sin karriär inom poolbranschen redan 1967, då genom att importera pooler från USA.

Gunnar insåg dock ganska så snabbt att det fanns utrymme för förbättring, främst när det kom till poolstommen som dessutom ofta var besvärlig att föra in i landet. Sagt och gjort, kort därefter startade han således sin egen produktion i Timrå. På den vägen är det och idag är Miami Pool marknadsledande i poolbranschen i Sverige och det vi erbjuder våra kunder är det som händer när Norrländsk hantverkstradition möter en aldrig sinande innovationslusta.
25 års utökad garanti

Våra poolstommar är av högsta kvalitet och vi tillverkar samtliga stommar i plåt med en ytbehandling som heter Magnelis. Den har en korrosionsbeständighet som är marknadsledande när det gäller behandlad plåt.
Vi är trygga i det vi gör och med de produkter vi levererar. Därför kan vi också erbjuda hela 25 års garanti på poolstommen.

Skaffa din drömpool redan idag

Kontakta någon av våra återförsäljare så hjälper vi dig med att förverkliga dina pooldrömmar. Med oss på Miami Pool får du en personlig pool som sticker ut från mängden.

Skulle du av någon anledning inte ha möjlighet att besöka någon av våra återförsäljare går det också utmärkt att planera och beställa din pool direkt genom vår hemsida, så kontaktar vi dig för ytterligare detaljer. Vi levererar helhetslösningar som hjälper dig att utnyttja din uteplats på ett bättre och roligare sätt – med hjälp av en pool!