Filosofi med återförsäljare

Att välja Miami Pool som leverantör av swimmingpool innebär att du alltid har en återförsäljare i din närhet. En swimmingpool anser inte vi är en postorderprodukt. Denna affär är oftast en av de större investeringar och förändringar ni kommer att göra på er tomt. Välj Miamipool och beställ ett hembesök av någon av våra kunniga återförsäljare.


ATT BYGGA POOLEN är oftast bara ett steg av många. Att få hjälp att starta poolen på våren, att stänga den på vintern är viktiga moment att lära sig. Hur vatten och poolkemi fungerar tar också tid att lära sig. Om du har en personlig kontakt som känner dig och din pool kan du spara många tusenlappar och mycket tid.


Ofta när vi installerar pooler så passar kunderna på att tänka till och utnyttja sina gårdar på ett bättre sätt. Eftersom vi sparar ritningar och bygger på våra erfarenheter från alla tidigare poolbyggen så du kan känna dig trygg i att vi har lösningar på alla eventuella problem och utmaningar som kan uppstå.


Köp en Miamipool och bli en del av familjen!

Kontakta oss gärna!

Välj den av våra återförsäljare som är närmast dig på kartan. Då får du upp information om denna återförsäljare och kan välja hur du vill ta kontakt med oss.


Vill du hellre skicka in en kontaktförfrågan så går det utmärkt också. Vi kopplar snabbt ihop dig med rätt människa beroende på vad du vill ha hjälp med. (Några av våra återförsäljare erbjuder enbart kemikalier och support gällande poolskötsel men kan inte erbjuda poolpaket, spabad eller installationsservice.)


Kontaktformulär