• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

Sveriges äldsta pooltillverkare

Noggrannhet i varje detalj

Miami Pool är vad som händer när norrländsk hantverkartradition möter en aldrig sinande innovationslusta. I 50 år har vi strävat efter att göra våra poolmodeller mer intressanta utan att någonsin rucka på kvaliteten. Genom att erbjuda långsiktig och personlig service, stor flexibilitet i utbudet och marknadens mest stabila poolstommar blir din nya pool en hållbar investering för både din fritid och värdet på din fastighet. Något annat nöjer vi oss inte med.

Vi är stolta över att kunna erbjuda marknadens mest hållbara stålstomme. Så pass stolta att vi erbjuder hela 25 års materialgaranti på den. Dessutom har vi utökat garantin på alla liners till fem år – oavsett om du använder din liner till en Miami Pool eller till en pool av annat varumärke.

Historia ”Då gör jag det själv”

Med 50 års erfarenhet är Miami Pool Sveriges äldsta tillverkare av pooler. I fem decennier har vi utvecklat och förfinat tekniken och erbjuder i dag inte bara en kunskapsbaserad service utöver det vanliga, utan också marknadens mest hållbara produkter. Allting började med poolimportören Gunnar Viklund. Han kunde inte hitta rätt kvalitet på poolstommar någonstans i världen – och bestämde sig för att tillverka dem själv.

Genom åren har vi samlat på oss mängder av kunskap och erfarenheter och oförtrutet testat och utvecklat våra produkter med norrländskt hantverk och en grundmurat nyfiken inställning.

Hörntrappa plåt Miami Pool

Vårt miljöarbete Sveriges första miljödiplomerade pooltillverkare

Vi har genomfört ett omfattande miljöarbete som lett till stora skillnader i vår dagliga verksamhet. Det har dessutom resulterat i att vi nu har ett större utbud av energisnåla produkter och att vi tagit fram den allra första miljöpoolen.

Vårt miljöarbete

Kontakt

Vi har ett rikstäckande nätverk av lokala återförsäljare inom spabad, pooler, kemikalier, service och poolutrustning. Se vår lista av återförsäljare för att hitta din närmaste återförsäljare.

Hitta återförsäljare

Adress

Miami Pool AB
Plåtslagarvägen 9
861 36, Timrå
Hitta hit

Niklas Nordlund

CEO