• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

Returer Returer & Reklamationer

För att vi på Miami Pool skall kunna hantera våra returer och reklamationer så smidigt som möjligt vill vi att du alltid kontaktar oss innan du skickar dina delar. Fyll gärna i formuläret och skicka till oss.

Eftersom vi har en stor organisation med många återförsäljare vinner vi alla på att följa våra rutiner. Allt kan spåras och hanteras snabbt. Utan risk för missförstånd.

Vi återkopplar så fort vi kan och ger dig instruktioner för din retur och eventuella fraktdokument. Detta gäller alla typer av produkter. Såväl pool- och spadelar som tillbehör och kemikalier

Hälsningar,
Miami Pool

KONTAKT MIAMI POOL

Miami Pool AB
Plåtslagarvägen 9
861 36 Timrå
Tel: 060-515050

REKLAMATIONER

Har du felande produkter eller frågor kring produkter du inte är nöjd med så tveka inte att kontakta oss. Det är viktigt för oss att inte ha produkter med dålig kvalitet. Vi jobbar mycket med tester av våra delar och produkter men naturligtvis blir det fel ibland.

Alla reklamationer och returer hanteras lika. Beskriv utförligt i formuläret vad som ‘är fel med dina pool- eller spadelar. Alternativt kontaktar du Patrik eller din lokala återförsäljare direkt.