• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

Poolbranschens tryggaste garanti Garanti

Miami Pool har sedan slutet av 60-talet konstruerat och tillverkat poolstommar. Med nästan 50 års erfarenhet skapades vårt moderna poolstomme koncept 2008. Med flexibel och enkel montering med lång livslängd som fokus och med all tillverkning och konstruktionsritning i egna fabriken är vi trygga i våra produkter. Som bevis på vår övertygelse så utökar vi bl a garantin till 25 år på våra poolstommar.

Vår garanti skiljer sig mycket från övriga på marknaden och blir en stor trygghet i ditt långsiktiga ägande. Kontakta närmaste återförsäljare för mer info.

GARANTIN PÅ VÅRA POOLSTOMMAR ÄR UTÖKAD TILL 25 ÅR

Alla våra poolstommar är av högsta kvalitét och tillverkas i en plåt med en ytbehandling som heter Magnelis, den har en korrosions beständighet som är marknaden bästa när det gäller behandlad plåt. Vid användning av saltklorinator försvinner den utökade garantin på poolstommen.

GARANTI PÅ VÅR LINER ÄR UTÖKAD TILL 5 ÅR

Våra liners tillverkar vi i fabriken i Timrå och de är av högsta kvalitet. Vi tillverkar till våra egna poolmodeller men även på måttbeställning till marknadens övriga liners-pooler