• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

Vi på Miami Pool hjälper dig Altan Pool

Se Alla Våra Swimmingpooler

Miami Pool » Altan Pool

Funderar du på att bygga in en pool i din altan eller trädäck? Kontakta oss på Miami Pool så hjälper vi dig med att förverkliga din pooldröm. Att bygga in en pool i altanen är ett yteffektivt och snyggt sätt att placera poolen på, du får också direkt tillgång till poolen och en helt annan närhet till den som hjälper till att inge en känsla av lyx.

Bygga pool på altan med Miami pool

I över 50 år har vi på Miami Pool hjälpt kunder runt om över hela landet med att förverkliga sina pooldrömmar. Att bygga in sin pool i trädäcket är dels ett effektivt sätt att spara plats på, samtidigt som det erbjuder en närhet till din pool som du inte får om poolen är placerad separat på tomten. Vi på Miami Pool erbjuder stora valmöjligheter när det kommer till själva utformningen av din pool och vi är självklart med dig hela vägen

altan pool

Pool på altanen – Våra tillvägagångssätt

Oavsett vilken typ av pool du väljer till din altan, erbjuder vi skräddarsydda och unika lösningar anpassade efter dina önskemål. Efter att ha fattat ett beslut gällande vilken typ av pool du vill ha, med eller utan hjälp av våra erfarna poolexperter, så kan du börja välja och vraka bland våra valalternativ här på hemsidan. Ungefär såhär går valprocessen till (med ett antal till valmöjligheter beroende på dina val längs med vägen):

  • Välj en poolform – Vi erbjuder ett brett antal olika poolformer, välj den form som passar dig, din altan och dina syften bäst.
  • Välj storlek på poolen – Vi erbjuder allt från mindre pooler till större familjepooler.
  • Välj en liner – Linern är det yttersta lagret på poolen och det som sätter poolens estetiska uttryck. Vi erbjuder ett stort urval av liners i olika färger.
  • Välj tillbehör – Vilken reningsanläggning och vilket paket passar dig bäst? Vi erbjuder ett stort utbud av tillbehör till din pool.

pool altan

När du vill bygga pool på din altan

Att köpa en pool till din altan är en stor ekonomisk investering och det är därför viktigt att det blir bra. Vi på Miami Pool har lång erfarenhet av att bygga pooler och alla vi som arbetar på Miami Pool besitter dels gedigna yrkeskunskaper men även lång erfarenhet.

En pool på ditt trädäck är inte bara en investering i din fritid utan också en investering i din fastighet. En välbyggt pool kan på sikt öka värdet på din fastighet och vid en eventuell försäljning betyda en större vinst.

Vill du bygga altan med pool? Kontakta oss på Miami Pool redan idag!

Kontakta oss på Miami Pool redan idag så hjälper vi dig med att förverkliga din pooldröm. Vi är med dig hela vägen från planering till konstruktion och installation.