• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

Bäst i test: pool och pooltillbehör Bäst i test pool

Se Alla Våra Swimmingpooler

Miami Pool » Bäst i test pool

Funderar du på att skaffa en pool att svalka av dig i under våren och sommaren? Eller kanske till och med hösten och vintern om du är sugen? Vi på Miami Pool erbjuder ett flertal typer och pooler och pooltillbehör – så pass bra att vi kan skryta med att vi har en och annan bäst i test-pool.

Det hela började redan i slutet av 60-talet när vår grundare Gunnar Viklund importerade pooler från USA. Han insåg dock att det var svårt att få en poolstommar, vilket ledde till att han tog tag i saken i egna händer. Han började då tillverka sina egna poolstommar, vilka var både bättre skapta och mer anpassade till det svenska växlande klimatet. I dag är vi Sveriges äldsta pooltillverkare och vår tillverkning sker än i dag under samma tak i Timrå. Vi är ett familjeföretag som har tagit med oss kvaliteten och noggrannheten mellan generationerna och fortsätter att förbättra våra produkter. Det är sådant som gör att vi förtjänar att utses till bäst i test gällande både pool och pooltillbehör.

bäst i test pool

Bäst i test – pool från oss?

Då vi egentligen skräddarsyr våra pooler till era egna preferenser är det svårt att utse dessa till bäst i test, eftersom var pool är unik. Det vi vet med säkerhet är att vår poolstomme, Miami Framework, är marknadens mest stabila poolstomme. Denna har vi arbetat flitigt med sedan starten 1967 och år 2008 stod den klar – fullt anpassad efter det nordiska klimatet. Med denna poolstomme krävs inget extraarbete och det är något som bara det borde få äran att vinna bäst i test för en perfekt pool.

Marknadens bästa poolstomme?

Vår framgångsfaktor är helt klart Miami Framework; vår poolstomme. Vi har tillverkat denna i syfte att den ska kunna stå emot det nordiska klimatet och alla årstiders häftiga skiftningar.
Miami Framework är tillverkad i stålplåt med ytbehandling av Magnelis, vilket är samma ämne som används vid tillverkning av vägtrummor och skyddsräcken där det krävs extremt hög motståndskraft mot korrosion. Magnelis bjuder på upp till tio gånger bättre korrosionsskydd än traditionella galvaniserade produkter. Därav kan du lita på denna poolstomme en lång tid framöver. Och vad är en pool utan en poolstomme? Med hjälp av denna poolstomme har du en glasklar bäst i test-pool.

Hör av er i dag!

Bäst i test eller inte – hör ni av er till oss kan ni lita på att ni satsar på en investering. Både för er fritid och er fastighet! Hör av er för en personlig och långsiktig service – och en offert.