• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

‏‏‎ Fyrkantig pool

Se Alla Våra Swimmingpooler

Miami Pool » Fyrkantig pool

Det finns många olika poolformer att välja på i vårt sortiment och de är alla värda att överväga vid ett poolköp. Alla poolformer fyller sin egen speciella funktion och vi har erfarenheten att förstå detta. En av våra populära former är den fyrkantiga poolen.

fyrkantig pool

Fyrkantig pool eller annan poolform?

När det kommer till att välja vilken typ av pool du ska köpa handlar det ofta om formen och storleken på poolen. Vill du köpa en rund pool ovan mark, rektangulär pool ovan mark eller helt enkelt en fyrkantig eller oval pool som inte är ovan mark? Valet kan kännas svårt med tanke på att det är en stor investering.

Vi guidar dig genom pooldjungeln och förhoppningsvis kommer du att känna dig mer säker på vilken pool som passar just dig och din trädgård allra bäst. Här är de poolformer vi erbjuder och vad de kan erbjuda dig:

  • Eight-pool – Om du ska ha denna typ av poolform beror det oftast helt och hållet på estetik, vad du tycker ser bra ut och passar i din trädgård. Kanske beror det på utrymme och formen på din trädgård, för att kunna få poolen att passa in.
  • Kidney-pool – Kidneypoolen, eller den njurformade poolen som man också säger, är tidlös och väldigt populär. Den passar perfekt om du har ytan att låta poolen och beläggningen slingra sig mjukt och naturligt runt ditt hus.
  • Lagoon-pool – Lagoon-poolen sticker ut med sin originella lagunform och är något billigare än den rektangulära poolen. Dess storlek gör att den lämpar sig perfekt för bad och lek.
  • Octagon-pool – Mycket bra för träning, vattengympa och simning. Det är en snygg variant på en vanlig rektangulär pool.
  • Oval pool – Perfekt för dig som vill simma, men inte gillar den rektangulära poolens kantighet.
  • Rektangulär pool –Den klassiska poolformen som ger mest utrymme. Vår absolut populäraste poolform.
  • Rund pool – Runda pooler är perfekta för svalkande dopp och vattenlekar. De är dessutom billiga och har kort byggtid.
  • Ovan mark pool – Vissa av våra poolmodeller kan levereras med en stomme som kan monteras helt eller delvis ovan mark. Detta är perfekt för dig med sluttande tomt eller om du inte kan eller vill gräva ner poolen. Vid montage helt ovan mark behöver du gjuta en betongplatta som poolen ska stå på.
  • Nedgrävd pool – Väljer du att gräva ner poolen kan du du välja fritt bland alla våra modeller och storlekar. Om du gräver ner din pool behöver du inte gjuta en betongplatta, något som sparar mycket tid och pengar.

köpa fyrkantig pool

Vill du köpa fyrkantig pool? Kontakta oss på Miami Pool idag!

Familjeföretaget Miami Pool har funnits med sedan 1967 när vår grundare Gunnar Viklund började förstå vikten av en härlig simtur i trädgården och importerade pooler från andra sidan Atlanten, närmare bestämt USA. Han insåg snart att poolstommarna, som inte var enkla att importera, kunde göras bättre och började själv att tillverka dem i fabriken i Timrå. Än idag är det denna fabrik vi använder oss av när vi tillverkar våra pooler. Vare sig du vill köpa en pool som är rund eller en fyrkantig pool som står ovan mark är det under fabrikstaket i Timrå som produktionen sker. Med en produktion i det norrländska landskapet förstår vi vad det nordiska klimatet innebär och vi anpassar vår tillverkning efter det. Det är därför vi har lyckats med att tillverka hållbara och kvalitativa pooler till de svenska hemmen och det svenska klimatet.

Välkommen till Miami Pool när ni letar efter en fyrkantig pool av högsta kvalitet.