• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

‏‏‎ Liten pool altan

Bygg din pool här!

Miami Pool » Liten pool altan

En liten pool till altanen är en mycket stor och värdefull investering – både för dig som person och för din fastighet som helhet. Att lägga några slantar på en pool kan höja värdet på din fastighet ganska markant, samtidigt som du får ut mer livsglädje av din fritid.
Vårt familjeföretags resa började redan år 1967 när vår grundare Gunnar Viklund började importera pooler från USA. Han insåg dock väldigt snart att det var svårt att få in poolstommar. Då kom han på idén att han kunde börja tillverka dessa själv. Sagt och gjort – de blev både bättre och tåligare. I dag har vi marknadens mest hållbara poolstommar som är tillverkade med det nordiska klimatet i åtanke. Vi erbjuder dessutom alla våra kunder hela 25 års materialgaranti på dessa.
Hos oss får du möjligheten att bygga din alldeles egna drömpool – välj poolform, storlek, poolliner och tillbehör till din blivande pool. Vi tillverkar sedan allt uppe i vår fabrik i Timrå, under samma tak som allt började där på 60-talet.

liten pool

Varför en liten pool till din altan?

Många altaner har väldigt mycket utrymme som kan vara svårt att veta vad man ska göra med och hur man ska fylla – möbler, nytta eller nöje? Vi anser att en liten pool kan vara det absolut bästa alternativet, då du får både nytta och nöje i ett. Samtidigt som det kan vara en väldigt fin möbel som pryder altanen och ger ifrån sig en lyxig aura. Ett tips är att skaffa ett härligt spabad till altanen, då denna inte tar så stor plats samtidigt som det kan vara en riktig njutning på kvällen när du vill koppla av efter en hektisk dag. Då erbjuder vi vårt Spabad Viskan, som vi är en stolt återförsäljare åt.

liten pool altan

Perfekt liten pool till altanen

Våra Viskan Spabad är tillverkade för det svenska klimatet – de ska tåla isande kyla och fukt med marknadens tjockaste skal, sittdjup och välisolerade lock som minimerar värmeförlust.
Välj själv hur du vill att just ditt Viskan Spabad ska se ut:

  • Modell – välj en av våra elva modeller. Alla har olika funktioner och utseenden.
  • Skal – välj ett av våra skal som pryder och sätter personlighet på ditt spabad. Vi erbjuder marknadens tjockaste skalskiva från den bästa leverantören. Den är dubbelt så tjock som normalt och uppbyggd av både akryl och abs för bästa styrka och flexibilitet. Vi erbjuder fem olika utföranden av skalskivan.
  • Kompositpanel – till sist väljer du en av våra tre kompositpaneler; liggande brun, liggande svart eller stående grå. Dessa erbjuder vi så du ska slippa olja in trät eller måla om panelen. De är alla tillverkade av kompositmaterial, vilket gör att de passar bra med de flesta trädgårdsmöbler samt är underhållsfria. Om de blir smutsiga, så sköljer du enkelt av dem med vanligt vatten.