• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

‏‏‎ Liten eller stor pool?

Se Alla Våra Swimmingpooler

Miami Pool » Liten eller stor pool?

Vi på Miami Pool har över 50 års erfarenhet av tillverka pooler och det är med lång yrkeserfarenhet och god kompetens som vi levererar ett kvalitativt utfört arbete åt våra kunder. Alla våra produkter är tillverkade i Timrå utanför Sundsvall och har alltid varit, ett arv som är vi är oerhört stolta över. Med åren har vi lärt oss ett och annat om poolbygge för vårt svenska klimat och vi kan idag leverera pooler, både stora pooler och även en liten pool för de som vill det, som klarar av även de tuffaste av vintrar.

liten pool stor pool

Stor eller liten pool – Vilken storlek passar dig bäst?

När du köper din pool av oss på Miami pool har du möjlighet att göra din pool unik. Inte bara i fråga om form och storlek, utan också när det kommer till vilken liner du vill ha i din pool. Linern är det översta lagret i poolen och det som sätter poolens estetiska ton.

Vilken storlek och form på pool som passar just dig bäst är såklart helt och hållet beroende av hur stor yta av din tomt du har till ditt förfogande till poolbygget och vilket estetiskt uttryck du vill att poolen ska ha. Oavsett om ni vill ha en liten pool eller en stor pool så är vi med och hjälper er. Vi på Miami Pool erbjuder alla våra kunder gratis rådgivning och självklart hjälper vi dig med att utforma och placera ut din framtida pool. Vi är med dig hela vägen från dröm till färdig pool.

Om oss – Miami Pool

Som tidigare nämnt har vi på Miami Pool tillverkat och levererat svenskproducerade pooler av högsta kvalitet sedan över 50 år tillbaka. Genom att erbjuda poolstommar i världsklass och personlig och långsiktig service levererar vi en hållbar investering för din fritid och värdet på din fastighet.

Kontakta oss på Miami Pool när du är på jakt efter en stor eller liten pool

Så om du går i pooldrömmar, kontakta då oss på Miami Pool redan idag så hjälper vi dig med att förverkliga dina drömmar. Att investera i en stor eller liten pool från oss är inte bara en investering för familjen och fritiden utan också en investering i din fastighet.

Vi är med dig hela vägen från planering och beslutsfattande till konstruktion och installation. Med lång erfarenhet och kompetens personal garanterar vi dig ett hållbart och professionellt resultat.