• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

‏‏‎ Ovanmarkpool – Pool ovan mark

Se Alla Våra Swimmingpooler

Miami Pool » Ovanmarkpool – Pool ovan mark

Har du en trädgård med mycket plats och funderar på att skaffa en avsvalkande pool är det oss på Miami Pool du bör vända dig till. Vi erbjuder alla typer av pooler; från spabad till nedgrävd pool till ovanmarkpool till trädgårdspool och hela vägen till inomhuspool. Vårt norrländska familjeföretag tog fart redan i slutet av 1960-talet då vår grundare Gunnar Viklund började beställa hem pooler från USA. Han insåg under sina affärer att det var svårt att få in poolstommar och bestämde sig snabbt för att börja tillverka dem själv – både i bättre material och mer anpassat efter det svenska klimatet. Sagt och gjort; i dag erbjuder vi marknadens mest stabila poolstommar. Vi är Sveriges äldsta pooltillverkare och har därigenom lång och betydlig erfarenhet och kunskap inom vårt område.

pool ovan mark

Pool ovan mark eller nedgrävd?

Till stor del handlar valet mellan en ovan mark-pool och en nedgrävd pool mest om preferens, form på trädgården, men även om ekonomi. Markpoolerna anses ofta vara lite mer exklusiva samtidigt som dessa kan tillverkas i många olika material och inte påverkar rymden i trädgården så mycket – de skymmer med andra ord inte utsikten alltför mycket. Å andra sidan är pooler ovan mark inte lika dyra och kräver betydligt mindre arbetsinsats. Dessa går dessutom att däcka in, vilket innebär att de då ser ut att ligga i marknivå. Detta är perfekt i en sluttande trädgård. Då kan en pool ovan mark ge upplevelsen att vara en nedgrävd pool. Så har du en sluttande trädgård, för lite tid till skötsel eller en ekonomi som inte tillåter en nedgrävd pool, så bör du satsa på en pool ovan mark. Dessutom är denna typ av pool perfekt om du vill undvika grävning eller sprängning i din trädgård.

Hur går det till när du bestämt dig för en pool ovanmark?

Vare sig du är ute efter en liten pool ovan mark eller en stor nedgrävd pool, eller varför inte en stor ovanmarkpool eller en liten nedgrävd pool, erbjuder vi skräddarsydda pooler efter dina önskemål. Efter att ha fattat ett beslut gällande vilken typ av pool du vill ha, med eller utan hjälp av våra erfarna poolexperter, så kan du börja välja och vraka bland våra valalternativ här på hemsidan. Ungefär såhär går valprocessen till (med ett antal till valmöjligheter beroende på dina val längs med vägen):

  • Välj en poolform
  • Välj storlek på poolen
  • Välj en liner
  • Välj tillbehör

Varför välja Miami Pool för en pool ovan mark?

l vår tillverkning sker under ett och samma tak i vår fabrik i Timrå och under detta tak kan vi garantera noggrannhet och kvalitet. Vi erbjuder långsiktig och personlig service, så er drömpool från oss inte tappar värde samt att ni förblir nöjda kunder.

Förutom vår direkta service, erbjuder vi en kostnadsfri app som du kan använda för att kontinuerligt få skötselinformation och service – dygnet runt. Den kommer att hjälpa dig ta hand om din din pool – vare sig du har en liten ovan mark pool eller en stor nedgrävd sådan. Med vår kontinuerliga service och noggranna arbete kan vi garantera att din nya pool är en investering – både för din fritid och din fastighet. Hör av er redan i dag för offert!