• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

‏‏‎ Poolbelysning Poollampa LED

Se Vår Poolbelysning

Vilken poolbelysning du väljer till din nya pool är centralt för det estetiska intrycket som poolen kommer få och hur det blir. Det finns många olika typer av poolbelysning och poollampor att välja mellan och alla ger sitt alldeles egna estetiska uttryck. Det första valet i processen när du väljer poolbelysning är vilken typ av ljus du vill ha och hur starkt upplyst du vill ha poolen.

poollampa LED

Olika typer av poolbelysning

Vi på Miami Pool hjälper såklart dig med att planera belysningen i din pool och vi är med dig hela vägen. Beroende på vilken liner du har valt till din pool kanske du vill anpassa belysningen och ljuset efter detta. Det handlar till exempel om huruvida du vill ha poolbelysning i LED eller traditionellt glödljus.
Nästa steg är att besluta om du vill att belysningen ska placeras i poolens hörn, längst med kortsidan, eller långsidan. Hur du väljer att placera belysningen påverkar poolens profil och estetiska framtoning under dygnets mörkare timmar och det är därför viktigt att det blir precis som du önskar – beslutet är helt och hållet ditt när du ska välja din poollampa!

Poolbelysning i LED – Vi har det ni letar efter

Oavsett om du redan idag har en pool men bara är i behov av ny poollampa i LED – eller om du går i byggtankar och planerar att anlägga en pool från grunden, så finns vi där för dig. Vi har lång erfarenhet av montering och installering av poolbelysning. Vi arbetar alltid efter målsättningen att du som kund ska bli så nöjd som möjligt med det ditt val av poollampa.

 

poolbelysning LED