Ovan Mark Pooler

Se Våra Pooler

Miami Pool är företaget som arbetar efter svenska mått och svensk standard – allt för att bygga kvalitativa pooler som håller. Vi tillverkar både nedgrävda pooler och pooler ovan mark samt erbjuder olika storlekar och former på våra pooler. Detta gör vi för att du som kund ska känna dig helt nöjd med ditt köp.

Pool ovan mark från Miami Pool

Vår tillverkning började i slutet på 60-talet när vår grundare Gunnar Viklund bestämde sig för att tillverka egna poolstommar i fabriken i Timrå efter att ha insett att det var svårt att importera dem från USA. Dessutom ansåg han att han själv hade mer kunskap om det svenska klimatet och att han därför kunde göra dem bättre själv. Det var där och då som fabriken i Timrå blev vår hemmaplan för pooltillverkning och den pågår där än idag. Vare sig du vill ha en ovanmarkpool eller en nedgrävd pool kan vi garantera att våra pooler är en investering för din fastighet som kan höjas i värde.

pool ovan mark

Pool ovan mark till olika tomttyper

Vad som gör en ovanmarkspool till ett bra inköp är det faktum att den passar till alla olika typer av tomter. Väljer du en liten pool ovan mark kan den till och med passa den lilla trädgården. Dessutom finns möjligheten att gräva ned poolen halvvägs i marken och på så vis få den att smälta in i omgivningen om du har en sluttande tomt.

Andra positiva aspekter att ha i åtanke om du är sugen på en pool ovan mark:

  • Ingen grop: med en ovanmarkspool slipper du gräva ut tomten. Istället gjuter du en platta som poolen placeras på.
  • Valmöjligheter: liksom en nedgrävs pool finns det flera storlekar och former att välja bland för pooler ovan mark.
  • Passar alla tomttyper: liten, stor eller formad trädgård? Inga problem för en ovanmarkspool.

Miami Pool hjälper dig hela vägen

Vi finns för dig som kund genom hela köpet och om du bestämmer dig för en stor eller lite pool ovan mark – eller en nedgrävd pool för den delen – finns vi tillgängliga från början till slut. Vi har många olika former och priser på våra pooler och alla tillbehör du kan tänka dig till din nya pool finner du hos oss – och med vår erfarenhet kan du vara säker på att du gör ett bra köp. Ett köp som snarare kan ses som en investering.