• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

‏‏‎ Poolfilter

Bygg din pool här!

Har du en alldeles egen pool utan poolfilter som kan vara din allra bästa vän under sommarmånaderna? Då kanske du förstår vikten i att hålla den ren och fräsch, med hjälp av ett poolfilter? En pool är en stor och viktig investering för både dig och din fastighet; du höjer din livskvalitet samtidigt som värdet på din fastighet höjs. Detta är en av många anledningar till att investera i en härlig, avkopplande och avsvalkande pool, men kom ihåg att för att du ska kunna få det så bra som möjligt så krävs ett poolfilter.
Vi på Miami Pool har mycket lång erfarenhet av att bygga både pooler och tillbehör som poolfilter till pooler. Vår resa började redan år 1967 när vår grundare Gunnar Viklund började importera pooler från USA. Han insåg dock snabbt att det var svårt att få in poolstommar, så han började tillverka dem själv på hemmaplan i fabriken i Timrå. Där blev de mycket bättre och mer anpassade efter det nordiska och skiftande klimatet. Sedan den dagen har all vår tillverkning fortsatt under samma tak i södra Norrland och i dag erbjuder vi marknadens mest stabila poolstommar, vilka du som kund dessutom får 25 års materialgaranti på.

poolfilter

Varför använda poolfilter?

Ett poolfilter är till för att rena poolen från smuts och partiklar. Det är viktigt att hålla din pool ren och fräsch, för att den ska hålla längre och prestera bättre. Du som badare kommer garanterat att må bättre i ett rent och fräscht vatten, som du dessutom kan lita på är fritt från farliga ämnen. Det är helt enkelt ett smart val för att bättre kunna lita på din egen pool och dess innehåll.

Poolfilter – Hur det går till

När du beställer hos oss på Miami Pool, så skräddarsyr du din alldeles egna pool för att sedan lägga till dina egna tillval. Du väljer först en av våra sju poolformer, sedan en storlek som passar den valda poolformen, för att sedan välja en liner som du tycker om. Till sist lägger du till de tillval du önskar få med i din beställning, såsom belysning, utrustningspaket, poolvärme, poolsarg, poolskydd och poolfilter. Efter dina val får du ett slutpris och en summering, för att sedan bestämma om du vill begära en offert eller köpa direkt. Poolen är snart din!

När du ska köpa poolfilter – Varför välja oss på Miami Pool?

Vi på Miami Pool har tillverkat pooler och tillbehör, såsom poolfilter, sedan 60-talet och har därför lyckats samla på oss väldigt mycket erfarenhet under årens gång. Vi är vad som händer när norrländsk hantverkartradition möter en aldrig sinande innovationslusta. Det som gör oss till dem vi är i dag och vad som gör oss till en pålitlig poolleverantör är följande:

  • Ruckar aldrig på kvalitet
  • Erbjuder långsiktig och personlig service
  • Marknadens mest stabila poolstommar
  • 25 års materialgaranti på våra poolstommar
  • Fem års garanti på våra poolliners – oavsett om du använder linern till en Miami Pool eller till en pool av annat varumärke
  • Bygger i Timrå för nordiskt klimat
  • Vi är kunniga och vår personal är experter inom området