• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

‏‏‎ Poolöverdrag

Se vårt Sortiment

Miami Pool » Poolöverdrag

Har du en härlig pool, eller funderar på att skaffa en sådan, och söker efter ett bra poolöverdrag? Då har du hittat rätt – vi på Miami Pool erbjuder en mängd olika poolskydd som besparar dig både på energi och från olyckor. Vi erbjuder både skräddarsydda pooler, anpassade till er och era preferenser, samtidigt som vi har en mängd olika tillbehör till pooler.

Varför ett poolöverdrag?

Då vi är Sveriges äldsta pooltillverkare har vi länge jobbat med att utöka vårt sortiment samt då även tillverka de allra bästa produkterna för att få fram den bästa poolupplevelsen. Du finner ett stort utbud av poolskydd, poolöverdrag och pooltak hos oss – både till rektangulära pooler och friformpooler. Vi har allt från enklare solfolie till skydd som går att använda året runt och är godkända för vintertäckning.

poolöverdrag

Viktigt att komma ihåg är att plan- och bygglagen säger att en pool ska omges av ett staket eller förses med någon typ av poolskydd som förhindrar att någon ramlar i poolen. Här kommer ett poolöverdrag in, då det är försett med många viktiga funktioner:

  • Förhindrar barn och djur att av misstag hamna i poolen
  • Sparar energi – så mycket som 50 till 80 procent i energikostnad
  • Löv och annan smuts förhindras att hamna i poolvattnet
  • Kemikalieförbrukningen minskar

Stort utbud av poolöverdrag

Ett poolskydd kan antingen komma som poolöverdrag eller pooltak, men de fyller egentligen samma funktion. I vårt utbud finner du fem olika typer av poolskydd som alla är anpassningsbara efter våra poolformer. Utöver dessa finns det både pump till poolskydden samt rullställ till dem. De poolöverdrag och pooltak vi erbjuder är:

   • Miami cover – Halvmekaniskt, barnsäkert poolskydd. Tillförlitligt och lättmonterat poolöverdrag som dras ut över poolen med hjälp av ett rep. Det har en stark PVC-duk och finns i 15 olika färger.
   • Miami Lamell – Automatiskt lamellskydd som är avsett för rektangulära pooler och kan användas som vintertäckning. Poolskyddet finns i två varianter: kantmontage och en för montage i vattnet. Klarar av att bära en vuxen människa (90kg) och är godkänt i flera europeiska länder som säkerhetstäckning.
   • Miami Roller – Smidigt, halvautomatiskt skydd avsett för alla former av pooler i storlekar upp till 5×10 meter. Dras över poolen i en tamp och vevas ihop på ena sidan. Poolskyddet kan även flyttas.
   • Solfolie – Tillverkad i halvtransparent polyetenplast med GeoBubble-teknologi si släpper igenom ljus från både solen och poolbelysningen. Poolvattnet direktuppvärms av solen och folien fungerar samtidigt som värmeisolering. Kemikalieförbrukningen reduceras dessutom. Poolöverdraget flyter på vattenytan och behöver inte fästas.
   • Standard – Vinterstandardskydd som kan användas året om. Tillverkat av stark armerad PVC-väv av hög kvalitet och förses med öljetter runt om på alla sidor. Poolöverdraget kan levereras till alla poolstorlekar och former och finns i 15 olika färger.

Vill du köpa poolöverdrag? Kontakta oss på Miami Pool

Vi har intresserat oss för pooler sedan 1967 och har sedan dess utvecklat vårt sortiment till att bli vad det är i dag. Vårt norrländska familjeföretag satsar på långvarig och personlig service för att du ska få en så bra poolupplevelse som möjligt. Alla våra pooler och poolöverdrag är anpassade efter det växlande svenska klimatet.

Hör av dig för en offert eller beställ det du önskar direkt här på hemsidan. Vi hjälper till – vare sig du söker en ny pool eller enbart ett poolöverdrag.