• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

Förläng badsäsongen med en poolpump Poolpump

Se vårt Sortiment

Är du i behov av en pump till din pool för att förlänga badsäsongen med lite poolvärme? Vi på Miami Pool erbjuder en mängd olika värmepumpar att välja bland till din pool. Utöver våra fantastiska och skräddarsydda pooler har vi en mängd spännande tillbehör som kompletterar poolen och gör din badupplevelse till en perfekt sådan.

poolvärmepump

Varför en värmepump?

En poolpump kan generera mycket poolvärme, men är även bra för många andra ändamål som är värda att nämna. En poolvärmepump är väldigt lätt att montera och med hjälp av en sådan pump till din pool kan du bland annat:

    • Minska uppvärmningskostnaden av poolen med upp till 80 procent
    • Hålla en konstant behaglig vattentemperatur
    • Förlänga badsäsongen avsevärt

Med andra ord anses värmepump till pool vara det idealiska sättet att värma upp en pool på och hos oss på Miami Pool erbjuder vi två olika typer av värmepumpar för pooler; de traditionella On/Off-pumparna och de modernare Inverter-pumparna. Med inverterteknologin får värmepumpen på lägre kompressorfrekvenser än vanliga On/Off-pumpar. Detta leder till mycket högre COP, vilket är förhållandet mellan energiåtgång och producerad värmeeffekt.

Placera poolpumpen utomhus, helst i ett så soligt läge som möjligt, och anslut den direkt på returledningen till poolen. Sedan ska den anslutas till elnätet för att till sist generera poolvärme. För allra bäst verkningsgrad borde den användas tillsammand med ett poolskydd – då stannar garanterat den uppnådda värmen kvar i poolvattnet.

Varför välja Miami Pool?

Då vi är Sveriges äldsta pooltillverkare har vi länge jobbat med att utöka vårt sortiment samt förbättra alla våra produkter. Vår resa började redan 1967 när vår grundare Gunnar Viklund började importera pooler från USA. Då det var svårt att få hem poolstommar bestämde han sig för att börja tillverka dessa själv. Och vad som tillverkades var poolstommar som var bättre anpassade efter det svenska klimatet – och där är vi än i dag. Vår tillverkning sker än i dag under samma tak i Timrå, men våra produkter utvecklas ständigt. Just nu har vi marknadens mest stabila poolstommar och ett utbud utvecklat med noggrannhet och kvalitet. Vi erbjuder långsiktig och personlig service, så att din poolupplevelse blir den bästa.

Vi har även skaffat en app för att du som kund ska kunna få kostnadsfri skötselråd och service dygnet runt. Detta genererar dessutom en hållbarare pool. Genom att behålla poolens kvalitet så länge som möjligt, ökar dessutom din investering i den. Att skaffa pool är en garanterad investering – både för din fritid och för din fastighet.

Hör av er redan idag för en offert eller beställ din önskade produkt direkt här på hemsidan – vare sig du är ute efter en hel pool eller enbart en poolvärmepump hjälper vi dig så mycket vi kan!