• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

‏‏Pooldammsugare och mycket annat Poolrengöring

Se vårt Sortiment

Miami Pool » Poolrengöring

Att försöka hålla poolen ren är inte alltid den roligaste av sysslor och det är en ofta bortglömd aspekt av poolägandet. Med hjälp av smarta hjälpmedel som pooldammsugare för poolrengöring behöver det dock inte vara så. Vi på Miami Pool erbjuder ett stort utbud av produkter som underlättar för dig när det kommer till att hålla poolen ren.

Poolrengöring – Våra lösningar

  • Pooldammsugare – En pooldammsugare fungerar ungefär som en vanlig dammsugare med den stora skillnaden att den används i just poolen. Vår pooldammsugare – Pool Blaster Max, kan med lätthet monteras på en teleskopstång. Med en pooldammsugare håller du enkelt poolens liner ren och fräsch från smut och avlagringar.
  • Poolfilter – Ett poolfilter monteras vid poolens utlopp och inlopp. När vattnet sedan pumpas för rening så samlar filtret upp de oönskade partiklar och smuts som samlats i vattnet.
  • Klor till poolen – Att använda sig av klor i poolen är ett av de enklaste och vanligaste sätten att hålla poolen ren. Dock undviker du inte att partiklar och smuts fastnar på poolsargen och poolens kanter genom att enbart använda dig av klor. Vi på Miami Pool rekommenderar våra kunder en mångsidig rengöringsrutin för poolen.

poolrengöring

Varför poolrengöring från oss på Miami Pool?

I över 50 år har vi byggt pooler i vår fabrik i Timrå utanför Sundsvall. Med åren har vi samlat på oss värdefull kunskap och viktiga erfarenheter om hur man på bästa sätt uppnår långvariga resultat och hållbarhet. Alla vi som arbetar på Miami Pool besitter lång erfarenhet och har gedigna kunskaper inom det vi gör.

När du väljer att köpa en pool från oss på Miami Pool har du chansen att utforma din pool från grunden för att göra den så unik och personlig som möjligt, du får bland annat välja:
Poolform – Vi erbjuder ett brett antal olika poolformer, välj den form som passar dig, din tomt och dina syften bäst.

  • Storlek på poolen – Vi erbjuder allt från mindre pooler till större familjepooler.
  • En liner – Linern är det yttersta lagret på poolen och det som sätter poolens estetiska uttryck. Vi erbjuder ett stort urval av liners i olika färger.
  • Tillbehör – Vilken reningsanläggning och vilket paket passar dig bäst? Vi erbjuder ett stort utbud av tillbehör till din pool.

pooldammsugare

Behöver du köpa poolrengöring? Kontakta oss redan idag

Kontakta oss på Miami Pool redan idag så hjälper vi dig med den poolrengöringen som passar just din pool. Vi har lång erfarenhet och ger dig råd för att din pool ska hålla år efter år, och som klarar även de tuffaste av svenska vintrar. Med kvalitativa pooltillbehör som pooldammsugare från oss förblir din pool ren med minimal ansträngning.

Är det så att du redan har en pool men känner att du lägger onödigt mycket tid på poolrengöring? Tveka då inte att kontakta oss så hjälper vi dig att få en renare pool!