• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

Pump till pool Poolpump

Se alla våra Pumpar

Miami Pool » Poolpump

Vi på Miami Pool har många års erfarenhet av att bygga kvalitativa pooler och sälja bra pooltillbehör, såsom poolpumpar, stegar och värmesystem. Vår historia är en blandning av norrländsk hantverkstradition och en aldrig sinande innovationslust. Vi förstår pooler och bygger därför själva våra pooler i vår fabrik i Timrå – allt för att kunna ta hänsyn till det skiftande nordiska klimatet och på så vis skapa rätt kvalitet och tänk kring produktionen.

poolpump

När du ska skaffa ett reningsverk brukar ett bra alternativ vara att börja med köpa en bra pump till din pool. Som i allt annat poolrelaterat är det bra att hitta en pooltillverkare som förstår hur pass viktig poolpumpen faktiskt är för vattenkvaliteten – och det vet vi. Pumpen till poolen har som jobb att se till att vattnet flödar genom systemet. Cirkulationspumpen ska se till att omsätta allt vatten i poolen så att det passerar filtermediumet, exempelvis ett sandfilter, fyra till fem gånger per dygn. Poolpumpen är med andra ord en förutsättning för att vara säker på att ha rent badvatten.

Köpa poolpump

Hos oss på Miami Pool är det lika viktigt att du har rent vatten med en bra pump till din pool som att du får den där speciella poolen du alltid har drömt om. Därför har vi tagit fram ett koncept där du enkelt och smidigt kan konstruera din alldeles egna pool.

pump till pool

Varför pump till pool från Miami Pool?

Vi har funnits med i branschen väldigt länge och vet vad vi gör; både när vi bygger pooler och väljer poolpumpar och andra tillbehör. Vi erbjuder långsiktig och personlig service, vilket underlättar för dig som kund även efter poolinköpet. Så när du letar pump till pool, köp den då från oss på Miami Pool. Då kan du vara säker på att du får en poolpump som kommer hålla en lång tid framöver!