• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

Ovan mark eller nedgrävd Rektangulär Pool

Se Våra Pooler

Miami Pool » Rektangulär Pool

Ska du förverkliga din pooldröm och är på jakt efter en rektangulär pool ska du vända dig till oss på Miami Pool. Vi erbjuder våra kunder unika och anpassade rektangulära pooler som håller år efter år genom alla väder, både ovan mark och nedgrävd.

Köpa rektangulär pool – ovan mark eller nedgrävd

Att köpa en rektangulär pool är en stor ekonomisk investering och det är därför viktigt att det blir korrekt utfört. Vi på Miami Pool har lång erfarenhet av poolbyggen och med stor yrkesvan och gedigen kompetens levererar vi pooler som är anpassade för det nordiska klimatet och klarar av de påfrestningar som det för med sig under de kallare säsongerna. Ni väljer själva om ni vill ha er rektangulära pool ovan mark eller nedgrävd, allt för att ni ska bli nöjda som kunder hos oss.

rektangulär pool

Rektangulär pool eller någon annan form? Valet är helt och hållet ditt!

Om du är på jakt efter en rektangulär pool, eller någon annan form, erbjuder vi på Miami Pool ett flertal olika lösningar på detta. Vi erbjuder både nedgrävda pooler och pooler som monteras direkt på marken. Att välja att gräva ner sin pool brukar vara det föredragna då poolen smälter bättre in i miljön där den placeras. Men också då hållbarheten på en nedgrävt pool överlag är längre.

Våra tillvägagångssätt

När du väljer att köpa din pool hos oss på Miami Pool har du som kund stor valfrihet när det kommer till tillval och utformning av din framtida pool. I ett första skede bestämmer du såklart var på din tomt som du vill ha din pool placerad. Nästa steg är att bestämma vilken storlek och form som du vill ha på din pool, här erbjuder vi dig som kund stora valmöjligheter.

pool rektangulär ovan mark

Våra mått på rektangulära pooler

Vi på Miami Pool erbjuder rektangulära pooler från 200x400x145 cm till 600x1200x145 cm i storlek. Efter att ha valt storlek och utformning av poolen är det sedan dags att bestämma vilken liner du vill ha på din pool. Linern är den matta som placeras högst upp på poolens yta och här finns det många valmöjligheter. Linern är den detalj som sätter tonen för poolen och ger den dess estetiska uttryck.

Drömmer du om en rektangulär pool? Kontakta oss på Miami Pool redan idag!

Kontakta oss på Miami Pool redan idag så hjälper vi dig ta nästa steg mot din drömpool och med över 50 års erfarenhet är vi Sveriges äldsta pooltillverkare. Med stor omsorg förverkligar vi din pooldröm och levererar ett hållbart resultat som klarar även de hårdaste av vintrar.