• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

Rostfri Pool Rostfri pool

Se alla våra swimmingpooler

Miami Pool » Rostfri pool

När man säger rostfri pool kan man mena två saker: en pool helt i rostfritt stål eller en linerpool med plåtstomme. Vi tillverkar de sistnämnda.

Vi på Miami Pool erbjuder pooler i stål med lång livslängd, producerade i Sverige av yrkesproffs med lång och gedigen erfarenhet av poolbygge av alla dess slag.

Våra poolstommar tillverkas i stålplåt med en ytbehandling av ett ämne som heter Magnelis. Magnelisbehandlingen gör att plåten har extremt hög motståndskraft mot korrosion, faktiskt så mycket som upp till 10 gånger bättre än vad traditionella galvaniserade plåtar har. Detta är väldigt bra för dig som ska bygga pool i vårt nordiska klimat, oavsett om du ska ha den nedgrävd eller ovan mark.

Rostfri pool – Fördelar

Till skillnad från många andra material så är stål otroligt formbart och som material för pooltillverkning kan stål fylla många funktioner. Oavsett om du söker efter en pool att simma i, en pool för avslappning eller avkylning efter bastu fungerar plåtstommar utmärkt och ger en lyxig look och känsla.

rostfri pool

Stålpool från Miami Pool

När du väljer att köpa din pool hos oss på Miami Pool har du som kund stor valfrihet när det kommer till tillval och utformning av din framtida pool. I ett första skede bestämmer du såklart var på din tomt som du vill ha din pool placerad. Nästa steg är att bestämma vilken storlek och form som du vill ha på din pool, här erbjuder vi dig som kund stora valmöjligheter.

Efter att ha valt storlek och utformning av poolen är det sedan dags att bestämma vilken liner du vill ha på din pool. Linern är den matta som placeras högst upp på poolens yta och här finns det många valmöjligheter. Linern är den detalj som sätter tonen för poolen och ger den dess estetiska uttryck.

Vi på Miami Pool erbjuder ett stort urval av liners. Hos oss kan du välja mellan liners i hela 13 olika färgvarianter, sju enfärgade och sex mönstrade, allt så att du ska hitta den variant som passar just dig och din trädgård bäst.

Vill du köpa rostfri pool? Kontakta oss på Miami Pool redan idag.

Vi har stålpooler för alla tillfällen. Ta kontakt med oss på Miami Pool redan idag så hjälper vi dig med att förverkliga dina pooldrömmar. Vi är med dig från dröm till konstruktion och installation av din nya pool.

Om du vill bygga en pool helt i rostfritt stål utan liner kan vi tyvärr inte hjälpa dig med stommen. Däremot har vi utrustningspaket med bland annat sandfilter, pump och rördelar du kan köpa. Vi har även anslutningspaket med inlopp, utlopp och ytvattenrenare i plast eller rostfritt.