Rostfri PoolRostfri pool

Se Alla Våra Swimmingpooler

Miami Pool » Rostfri pool

Rostfritt stål är ett ofta bortglömt material när det kommer till poolbygge även fast det för med sig många fördelar. Det är inte bara hygieniskt utan också väldigt lättarbetat och hållbart.
Vi på Miami Pool erbjuder pooler i rostfri stål med lång livslängd producerade i Sverige är yrkesproffs med lång och gedigen erfarenhet av poolbygge av alla dess slag.

Rostfri pool – Fördelar

Till skillnad från många andra material så är stål otroligt formbart och som material för pooltillverkning kan rostfri stål fylla många funktioner. Oavsett om du söker efter en pool att simma i, en pool för avslappning eller avkylning efter bastu fungerar rostfritt utmärkt och ger en lyxig look och känsla. Stålet värms upp av vattnet och skapar en behaglig vattenmiljö under de varmare månaderna på året.

rostfri pool

Rostfri pool från Miami Pool

När du väljer att köpa din pool hos oss på Miami Pool har du som kund stor valfrihet när det kommer till tillval och utformning av din framtida pool. I ett första skede bestämmer du såklart var på din tomt som du vill ha din pool placerad. Nästa steg är att bestämma vilken storlek och form som du vill ha på din pool, här erbjuder vi dig som kund stora valmöjligheter.
Efter att ha valt storlek och utformning av poolen är det sedan dags att bestämma vilken liner du vill ha på din pool. Linern är den matta som placeras högst upp på poolens yta och här finns det många valmöjligheter. Linern är den detalj som sätter tonen för poolen och ger den dess estetiska uttryck.

Vi på Miami Pool erbjuder ett stort urval av liners. Allt från mönstrade liners med och oss kan du välja mellan liners i hela 13 olika färgvarianter, sju enfärgade och sex mönstrade, allt så att du ska hitta den variant som passar just dig och din trädgård bäst.

Vill du köpa rostfri pool? Kontakta oss på Miami Pool redan idag

Ta kontakt med oss på Miami Pool redan idag så hjälper vi dig med att förverkliga dina pooldrömmar. Vi är med dig från dröm till konstruktion och installation av din nya pool.