• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

Svensktillverkad Pool

Se alla våra Pooler

Miami Pool » Svensktillverkad Pool

Vi på Miami Pool  har lång erfarenhet av tillverkning av pooler och spabad i Sverige. Ända sedan 1967 har vi på Miami Pool intresserat oss för pooler, pooltillbehör och allt runt omkring dessa svalkande, eller värmande, baljor. Det var när grundaren till familjeföretaget, som skulle komma att leva vidare i flera decennium, började importera pooler från USA som hela resan startade.

Det var år 1967 då Gunnar Viklund, som grundaren heter, insåg  att det var svårt att importera just poolstommar och började istället att tillverka egna i sin fabrik i Timrå i Norrland. Det var här Miami Pools historia började på riktigt; när norrländsk hantverkstradition mötte en innovationslust som fortfarande inte har sinat. Det är i Timrå som vi tillverkar alla våra svensktillverkade pooler än i dag.

svensktillverkad pool

Svensktillverkade pooler – Hos Miamipool

Vi levererar svensktillverkade pooler till hela Sverige. Det som kännetecknar Miami Pool är den norrländska hantverkstraditionen och en aldrig sinande innovationslusta. Under åren har vi utvecklats till att bli vad vi är i dag med intressanta poolmodeller som håller hög kvalitet. Vi har satsat på att enbart bara återförsäljare till ett märke av svensktillverkade pooler och det är Viskan Spa. 

Vi är ett familjeföretag och vi vet vad det innebär att satsa långsiktigt och hur vi gör din pool till en ekonomisk investering, just därför är kvaliteten någonting vi satsar hårt på. Vår personliga service sträcker sig även längre än till själva poolköpet och vi finns där tillgängliga för våra kunder även långt efter. Sammantaget är vi inte nöjda förrän du har ett gott och hållbart poolliv som passar just dig. Därför är inte vi företaget som försöker att sälja på dig onödiga tilläggs som du inte kommer att behöva framöver.

Vare sig du är ute efter att köpa en svensktillverkad pool eller spabad så är kommunikationen transparant och produkterna av hög kvalitet.

Sveriges äldsta tillverkare av pooler

Vi är Sveriges äldsta tillverkare av pooler och har under vår verksamma tid lagt ned mycket energi på att förfina och utveckla vår teknik av tillverkningen. Därför är ni noggranna och har enbart satsa på att vara återförsäljare till en enda tillverkare av swimspa och spabad.

Hör av er i dag för en offert på en svensktillverkad pool, så ser vi till att ni får den service och den pool  som vi har utlovat.