• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small
Bygg din drömpool - Testa vår poolkonfigurator Bygg din pool

Vardagslyx eller ett annat sätt att nyttja biytor Inomhuspool

Miami Pool » Våra swimmingpooler » Inomhuspool

Att unna sig en pool inomhus är sällan ett dåligt beslut. Många installerar en inomhuspool för att utnyttja rum och ytor som ej används. Till exempel en gillestuga.

Bygger du poolen tillsammans med huset blir det genast lättare. Du måste dock alltid vara noga med att välja passande vägg- och golvmaterial samt ventilation. Avfuktning och rördragning mm skall också beaktas.

Poolrummet

Ett poolrum är en tacksam miljö att inreda. Vad du skall tänka på är att få rejäla umgängesytor, då blir helheten mer än bara ett ställe att bada i. Vi har byggt många pooler inomhus i anslutning till bastu- och relaxutrymmen. Att koppla av vid poolen på fredagskvällen tillsammans med familjen – i stället för att sitta framför TV:n – är inte dumt.

Miami Pool som inomhuspool

Våra pooler en konstruktion som gör att den passar lika bra inom- som utomhus. Givitvis så kan man bygga stommen i betong eller hålsten med liner inuti eller en betongpool som du sätter kakel i eller målar men då stiger kostnaden avsevärt.

Poolstorlek

Bygg inte för stor pool inomhus. Ju större pool desto större ventilationsanläggning, större avfuktare och därmed åker priset upp. 3 x 6 m är en ganska lagom storlek, då hålls kostnaderna på en rimlig nivå.

Friform poolen Kidney i storlek 3,9 x 6,7 (Klicka här för att se Kidney 3967 meter är en mycket passande inomhuspool. Du behöver inte vända när du simmar. Du får en stor pool som inte fyller upp hela rummet som en rektangulär pool ibland kan göra. På köpet får du en vackert formad pool med stora fria golvytor vid poolens grunddel. Med ett jet aggregat för motströmssimning “växer” poolen. Du simmar så länge du orkar utan att förflytta dig.

Att bygga en inomhuspool är ganska komplext att planera men däremot relativt enkelt att bygga. Du bör prata med din byggare för rent byggteknisk information och med din poolleverantör för det rent praktiska. Vi finns till hands för alla typer av frågor frågor.

Ta hjälp av ett riktigt proffs - Hitta närmaste återförsäljare Hitta återförsäljare