• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small
Bygg din drömpool - Testa vår poolkonfigurator Bygg din pool

Stort utbud av Poolliner till linerpool Liner

Miami Pool » Våra swimmingpooler » Liner

Vår poolliner produceras i Timrå av personal med stor erfarenhet av linertillverkning. Här finns det erfarenhet av linertillverkning sedan 1973. Vi använder folie från Renolit som är marknadsledande när det gäller PVC-folie för poolliners. Vi tillhandahåller alla typer av poollinersför en linerpool: rektangulära med plan botten, rektangulära med djup- och grunddel, runda, ovala och fritt formade i storlekar upp till cirka 15 x 25 meter. Vi kan även tillverka skräddarsydda liners till befintliga linerpooler. Kontakta oss för mer info och offertförslag.

Alla våra liners tillverkas i folie med tjocklek 0,75 mm. De mönstrade folierna är lackade för bästa skydd. Hos oss kan du välja mellan liners i hela 13 olika färgvarianter, sju enfärgade och sex mönstrade, allt så att du ska hitta den variant som passar just dig och din trädgård bäst. Det kan vara svårt att få en riktig känsla för hur respektive färg ser ut i verkligheten då man tittar på datorn istället för direkt i en linerpool. Därför har alla våra poolåterförsäljare en pärm hos sig där du kan se prover på samtliga linerfärger. Har du långt till närmaste återförsäljare kan du även beställa prover på våra linermaterial. Skicka en förfrågan via formuläret ”Kontakta oss” och var noggrann med att skriva vilka färger du önskar prov på.

pool liner linerpool

Se vårt urval av poolliners

Vad är en poolliner?

En poolliner är en poolduk som monteras inuti poolen och som fungerar som ett tätskikt. Poollinern formsvetsas och måttanpassas för att stämma överens med poolens form och storlek.

Linern styr poolens utseende

Färgen på linern styr till hög grad poolens utseende, och med olika färger kan du skapa helt olika känsla i din pool. En liner med blå toner sticker ut på ett intressant sätt mot en grön gräsmatta, medan grå och svarta liners smälter in i en stenomgivning, liksom sandfärgad liner smälter in med eventuell trall runt poolen. En enfärgad vit poolliner får vattnet att se kristallklart ut medan den Cararra-mönstrade linern för tankarna till Medelhavet.

Mönsterpassning

Alla liners har synliga skarvar som kan påverka det estetiska uttrycket, dock inte funktionen. Mönstrade liners är inte mönsterpassade i dessa skarvar.

Skötsel av din poolliner

Det är viktigt att du sköter om din pool på rätt sätt och ser till att den rengörs regelbundet. Du kan rengöra din poolliner med särskilda rengöringsmedel och svampar som är speciellt anpassade till detta ändamål. Samtliga av våra pooldukar är av hög kvalitet men om olyckan är framme och det blir ett hål eller reva i linern kan du laga detta med ett särskilt reparationskit.

Snap-in-list

Välj en liner med påsvetsad fästlist för bästa resultat. Det gör installationen enkel och minskar risken för revor i linern. Snap-in-listen ska sitta på poolkrönet eller poolväggen och i den hänger du sedan linern.

Se vårt urval av poolliners

Ta hjälp av ett riktigt proffs - Hitta närmaste återförsäljare Hitta återförsäljare