• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small
Bygg din drömpool - Testa vår poolkonfigurator Bygg din pool

Trappor & Stegar – Poolstege

Miami Pool » Våra swimmingpooler » Trappor & Stegar – Poolstege

Med en poolstege i din swimmingpool blir både i- och urstigningen lättare. Vårt sortiment av trappor och stegar finns i flera olika utföranden. En poolstege är alltid bra ur utrymmessynpunkt och kan också monteras även om en trappa redan finns. Våra trappor byggs in i din pool. Våra senaste nyheter är våra inbyggda linertrappor för hörn eller gavel. Mycket mer exklusivt och enhetligt utseende där trappan är konstruerad i poolstommen.

Trappor

En inbyggd trappa ger din pool det där lilla extra. De gör i- och urstigningen lättare och erbjuder även perfekta sittplatser med olika djup vid poolkanten. Våra pooltrappor finns i oika varianter och håller alltid högsta kvalitet. Det finns flera olika trapplösningar för olika poolmodeller med en trappa kan du helt förändra poolens form och skapa ett unikt blickfång i din trädgård.

Våra trappor finns i glasfiber eller inbyggda i poolstommens konstruktion.

Se vårt urval av trappor

Årets nyhet är våra invändigt byggda linertrappor. Dessa kan byggas in och få en anpassad liner som smakfullt klär in din trappa.
Se vårt urval av invändiga trappor

Stegar

Våra poolstegar finns i olika storlekar med 3 eller 4 steg beroende på pooldjup och håller högsta kvalitet. Glöm inte att du även kan ha en poolstege om du har en trappa och ibland kan flera poolstegar behövas.

Se vårt urval av stegar

Ta hjälp av ett riktigt proffs - Hitta närmaste återförsäljare Hitta återförsäljare