• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

Värmepump Till Pool

Se alla våra Värmepumpar

När vår grundare Gunnar Viklund började importera pooler från USA i slutet av 60-talet insåg han snabbt att poolstommarna, som var svåra att föra över Atlanten, kunde göras bättre. Då väcktes idén att tillverka dem själv, vilket han också gjorde. Tillverkningen av poolstommar började i fabriken i Timrå och under samma tak tillverkas våra pooler än i dag. Våra pooler och poolstommar är byggda efter det svenska och växlande klimatet för att klara av de kalla årstiderna. Vi säljer också pooltillbehör till våra pooler, såsom poolvärmepump och stege – allt för att du som poolägare ska kunna njuta extra mycket.

En pool av hög kvalitet kan höja värdet på din fastighet och en värmepump till poolen kan höja din badglädje. Hör av er till oss på Miami Pool redan i dag för att få en offert eller lägg din beställning på din blivande pool eller poolvärmepump redan i dag.

Varför poolvärmare?

En bra värmepump till poolen bidrar till en längre badsäsong. Och med pooler som redan är byggda efter det skandinaviska klimatet är en poolvärmepump ännu en bidragande faktor till att förlänga sommaren. Här är några anledningar till att installera någon av våra poolvärmepumpar i ert poolsystem:

  • Minska uppvärmningskostnaden av poolen med upp till 80%
  • Enkel att installera
  • Förläng badsäsongen med en poolvärmepump
  • Konstant behaglig vattentemperatur

Det vore synd att inte nyttja din stora investering, det vill säga poolen, så mycket och ofta du kan. Speciellt när vi bor i ett land som enbart bjuder på ett fåtal månader av sol. För att få absolut bäst effekt av poolvärmaren är det fördelaktigt om du även installerar ett poolskydd eller ett pooltak som kapslar in värmen och säkerställer att den uppnådda värmen faktiskt stannar kvar i poolvattnet.

Tveka inte på att höra av er till oss om ni har några frågor eller vill köpa en poolvärmepump! Välkomna!