• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

Badtunna Sundsvall Viskan Spabad

Viskan Spa

Miami Pool » Viskan Spabad

Vi på Miami Pool är det norrländska märket som förstår oss på innovation och kvalitet. I många år har vi samlat på oss tillräckligt med erfarenhet för att veta vad en bra pool eller ett bra spabad innebär – inte minst i det växlande svenska klimatet. Med en tillverkning av våra produkter i Timrå har vi sett till att välja märken som Viskan för att säkerställa att även dessa håller samma mått som vi har på våra egna pooler. Det går att köpa Viskan swimspa och spabad så nära som i Sundsvall, men även i övriga delar av vårt avlånga land. Ett land som dessvärre har en kort badsäsong, men genom att köpa en spabadtunna klarar du kylan i både Sundsvall och Gällivare.

viskan spabad sundsvall

Varför köpa Viskan spabadtunna i Sundsvall?

Viskan spabadtunna är den enda badtunnan vi har valt att sälja i vårt sortiment. Detta beror på att detta märke är skapt för det svenska klimatet. Isande kyla och fukt kan skada ett spabad och därför är det viktigt att se till att din badtunna i Sundsvall har ett tjockt skal, ordentligt sittdjup och ett välisolerat lock som minimerar värmeförlust. Här är några punkter som visar vad som gör just Viskans spabad till vårt förstahandsval – och förhoppningsvis även ditt:

  • Skalet: dubbelt så tjockt som ett vanligt skal samt uppbyggt av akryl och abs.
  • Kompositpanel: underhållsfritt material som sköts med vanligt vatten.
  • Klimatanpassat: anpassat efter svenskt klimat, minimerar värmeförlust.
  • Låg energiförbrukning: välisolerade bad är väldigt energieffektiva.

Badtunna i Sundsvall från Miami Pool

Vi på Miami Pool erbjuder långsiktig och personlig service, vilket innebär att du som kund investerar i någonting hållbart för både din fritid och värdet på din fastighet.

Vi har mycket lång erfarenhet inom pool-branschen och det är just därför vi väljer ut vad vi erbjuder i vårt sortiment med stor omsorg. Exempelvis säljer vi enda en typ av badtunna; Viskan spabad. Du kan köpa denna badtunna i Sundsvall och hela landet. Vi finns alltid tillgängliga för den badsugne!

Skicka en förfrågan till oss, så skickar vi en offert till dig eller lägg enkelt i produkten du vill ha från shoppen i kassan här på hemsidan – Viskan swimspa passar de flesta svenska hemmen!

badtunna sundsvall