Ovan Mark eller Nedgrävda Billiga Pooler

Se alla våra Pooler

Om du vill skaffa dig en pool som en investering på din fastighet, det vill säga en hållbar pool byggd efter det svenska klimatet, är det till oss på Miami Pool du borde vända dig. Vi erbjuder både billiga pooler ovan mark och billiga nedgrävda pooler.

Det hela började i slutet av 60-talet när vår grundare Gunnar Viklund importerade pooler från USA. Han insåg snart att det var svårt att importera poolstommar, samt att de inte höll den höga kvalitet som han ville, och började istället att tillverka dem själv i Timrå. I samma fabrik, under samma tak, tillverkar vi än idag våra pooler. Under alla dessa år har vi samlat på oss mycket erfarenhet och erbjuder således både pooler ovan mark och nedgrävda sådana. Med hög kvalitet håller poolen längre och blir i längden en bra investering.

billiga nedgrävda pooler

Miami Pool innebär en blandning av norrländsk hantverkstradition och en aldrig sinande innovationslust. Det är detta som har format hela varumärket och tillsammans med den långsiktiga och personliga servicen får du som kund en pool att lita på – under lång tid framöver.

Billiga pooler ovan mark och nedgrävda

Vill du satsa på en pool som är billig? Det kan du göra hos oss på Miami Pool. Priserna på våra pooler varierar mellan modellerna, men kvaliteten består och är densamma. Du kan hitta allt från en pool för kronor till 300 000 kronor – det hela beror på dina personliga preferenser och förutsättningar. En pool ska alltså inte vara ett hinder. Just därför erbjuder vi både billiga pooler ovan mark och billiga nedgrävda pooler. Det finns både stora och små pooler att välja på i vårt sortiment.

Så välj och vraka efter behag! Välkommen!