• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

‏‏‎ Bygga pool billigt

Se Våra Pooler

Miami Pool » Bygga pool billigt

Har du alltid drömt om att bygga en alldeles egen pool till ett billigt pris? Då har du hittat till rätt företag – vi på Miami Pool vill jobba för att se poolnöjda kunder!

Det ska vara kul att bygga en pool, men samtidigt ska det vara värt det. Vi förstår att bygga en pool är en stor ekonomisk investering för dig som kund. Vi levererar en personlig pool utefter dina önskemål samtidigt som vi ger dig personlig service långt efter själva byggandet av poolen. Glöm inte heller bort att en pool faktiskt kan öka värdet på din fastighet. Så när vi enbart satsar på att bygga en personlig och hållbar pool lämnar vi allt annat åt sidan, vi försöker inte sälja på dig massa onödiga extraprylar – detta är ett hållbart sätt att bygga pool på. I längden även ett billigt sätt.

bygga pool

Vill du bygga en pool?

Att bygga en egen pool kräver förarbete och eftertanke och det är dessa steg vi ska guida dig igenom nu. Det är inte bara att gräva ett hål i marken, även om du vill ha en nedgrävd pool. Inte heller är det så smart att bara gjuta en pool, då det krävs expertis för att göra en bra investering i ett stort projekt. Här kommer punkter på de steg du tar när du bygger din drömpool hos oss på Miami Pool:

  • Poolformen – Vilken modell vill du ha på poolen? Rund, rektangulär, oval, njurformad eller någon annan spännande form?
  • Storleken på poolen –När du ska bygga pool måste du välja mått. Vad får plats i din trädgård och vad tillåter plånboken?
  • Liner –Enfärgad eller mönstrad liner? Vilken färg?
  • Belysning – Vill du att din pool lyser upp om kvällarna?
  • Poolsarg – Vill du ha en sarg runt poolen?
  • Tillbehör – En stege till poolen? Ett poolskydd, kanske vinterskydd? Värme i poolen? Utrustningspaket?
  • Summa – Få reda på summan på alla dina val. Vad kostar det att bygga just din pool?
  • Beställ – Lägg en beställning – Antingen direkt här på hemsidan eller skicka en förfrågan på en offert om så önskas.
  • Tillverkning – Vi bygger din pool i vår fabrik i Timrå.

bygga egen pool billigt

Billiga pooler ovan mark och nedgrävda

Vill du satsa på en pool som är billig? Det kan du göra hos oss på Miami Pool. Priserna på våra pooler varierar mellan modellerna, men kvaliteten består och är densamma. Du kan hitta allt från en pool för kronor till 300 000 kronor – det hela beror på dina personliga preferenser och förutsättningar. En pool ska alltså inte vara ett hinder. Just därför erbjuder vi både billiga pooler ovan mark och billiga nedgrävda pooler. Det finns både stora och små pooler att välja på i vårt sortiment.

Vad kostar en pool?

Vad kostar det att bygga en pool? För att det ska bli så förmånligt för dig som kund som möjligt, ser vi till att hålla så hög kvalitet att det blir en hållbar investering att bygga pool. Kan vi göra ditt poolköp till en investering har vi även lyckats med att bygga en pool som blir billig i längden. Självklart är det svårt att säga exakt hur mycket en pool kostar att bygga, men slutsumman beror på vilken modell, storlek och vilka tillägg du väljer när du beställer din pool.

Bygga egen pool billigt – Varför välja Miami Pool?

Vill du vara säker på att du bygger en pool till en bra kostnad i det långa loppet är det vårt familjeföretag Miami Pool du ska välja. Ända sedan 60-talet har vi förbättrat vår kvalitet och vårt tänk kring den perfekta badupplevelsen. Vi vet hur det nordiska klimatet fungerar och har därför valt att tillverka våra pooler i en och samma fabrik i Timrå för att behålla den svenska standarden.

Vår garanti är att du får en bra upplevelse i många år framöver med de pooler som vi bygger och rent konkret erbjuder vi 25 års utökad garanti på vår välbyggda och hållbara poolstomme. Poolstommen tillverkas i en plåt med ytbehandling som heter Magnelis och är den bästa behandlade plåten på marknaden. Dessutom har vi fem års utökad garanti på vår liner som vi tillverkar både till våra egna pooler och andra pooler.

Vid en beställning levererar vi all skötselinformation som behövs och vi ger dig lång och personlig service även efter köpet. Hör av dig för en offert redan idag, annars kan du enkelt beställa och bygga din alldeles egna pool billigt här på hemsidan!