• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

Köpa runda pooler från Miami Pool Rund pool

Se Alla Våra Swimmingpooler

Miami Pool » Rund pool

Går du i pooltankar men känner dig osäker på vilken form på poolen du vill ha? En rund pool är ett snyggt och annorlunda alternativ till en konventionell, kvadratisk pool, men fyller fortfarande samma syfte.

Vi på Miami Pool har lång erfarenhet av poolbygge och med över 50 års erfarenhet i ryggen levererar vi svensktillverkade pooler av hög kvalitet som klarar även de kallaste av vintrar.

Varför ska jag välja en rund pool?

En rund pool är lika lättplacerade som den är enkel att installera. Våra runda pooler är lätta att integrera i andra material och miljöer, exempelvis om du önskar ha den nedsänkt i altanen, och den har kortast byggtid av alla våra poolformer vilket gör att du snabbt kan få användning för din pool. Vår runda pool kommer i fyra olika stycken standardstorlekar från 3,3 meter till 6,2 meter i diameter, men vi kan självklart även offerera för andra storlekar vid förfrågan.

Rund pool ovan mark eller nedgrävd?

En ständigt återkommande fråga många kunder kommer med inför sitt poolköp är huruvida de önskar bygga en nedgrävd pool eller låta poolen vara ovan mark. Vi på Miami Pool är experter på båda typer och vad som passar just dig bäst är självfallet helt upp till dig och vilka användningsområden poolen skall fylla. En nedgrävd, rund pool, är till exempel perfekt för trädäcket eller uteplatsen!

Om oss på Miami Pool

Vi på Miami Pool har i över 50 år producerat och levererat pooler tillverkade i Timrå utanför Sundsvall, och det är kanske just kombinationen av en aldrig sinande innovationslusta och den norrländska hantverkstraditionen som gjort att vi kan leverera pooler i världsklass till nöjda kunder över hela landet.

Våra tillvägagångssätt

För dig som är sugen på att köpa rund pool erbjuder vi ett unikt tillvägagångssätt, då du själv kan skräddarsy din framtida drömpool. Genom att köpa din runda pool hos oss på Miami Pool får du chansen att göra din pool så personlig som möjligt. Nedan följer de olika val du kan göra för din pool:

  • Välj en poolform – Vi erbjuder ett brett antal olika poolformer, välj den form som passar dig, din tomt och dina syften bäst.
  • Välj storlek på poolen – Vi erbjuder allt från mindre pooler till större familjepooler.
  • Välj en liner – Linern är det yttersta lagret på poolen och det som sätter poolens estetiska uttryck. Vi erbjuder ett stort urval av liners i olika färger.
  • Välj tillbehör – Vilken reningsanläggning och vilket paket passar dig bäst? Vi erbjuder ett stort utbud av tillbehör till din pool.

Kontakta oss på Miami Pool för runda pooler

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med att förverkliga din dröm om att köpa en rund pool. Vi kan vårt hantverk och är med dig hela vägen från planering till byggnation och installation.