• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

Stora Swimming Pools

Se våra Swimmingpools

Miami Pool » Swimming Pools

Familjeföretaget Miami Pool grundades redan i slutet av 60-talet när vår grundare Gunnar Viklund började importera swimmingpools från USA. Han insåg dock snabbt att de inte höll den höga kvalitet som han ville och att det dessutom inte var enkelt att importera just poolstommar och bestämde sig för att tillverka dessa på hemmaplan i stället. Det var då tillverkningen av pool och swimming pools i fabriken i Timrå tog fart. Än i dag håller vi till i samma fabrik i södra Norrland, där vi tillverkar våra kvalitativa swimming pools – tillverkade efter det svenska klimatet.

Hållbar swimming pool

Miami Pool är vad som händer när norrländsk hantverkstradition möter en innovationslust som aldrig sinar. Vi satsar på långvarig och hållbar kvalitet när vi tillverkar våra produkter och ser till att alla delar tål det omväxlande klimatet i Norden – oavsett om vi tillverkar en liten eller en stor pool.

swimming pools

Våra swimming pools

Vi erbjuder många olika typer av swimming pools, men även spabad från det exklusiva märket Viskan. Det finns något för de allra flesta hus och trädgårdar – vi har ovan markpooler samt nedgrävda pooler i olika former och storlekar. När du beställer en pool från oss går du som kund igenom flera steg för att i slutändan själv ha komponerat ihop din drömpool. Det första steget är formen på din swimmingpool. Här är modellerna på de swimmingpools vi erbjuder:

Efter det första steget av modell väljer du storlek på poolen. Därefter är det dags att välja en passande liner. En liner är det yttersta skiktet i poolen och det som har den största påverkan på helhetsintrycket. Välj mellan enfärgade eller mönstrade. Till sist väljer du vilka tillbehör du vill ha – såsom stegar, lampor och poolsarger.

Varför swimming pool från Miami Pool?

Med erfarenhet sedan 60-talet vet vi vad som krävs för en bra badupplevelse i våra många och omtyckta pooler. Det som gör oss till experter på det vi gör är att vi alltid tänker innovativt och alltid kommer med smarta poollösningar. Under köpet levererar vi all skötselinformation du kan tänkas behöva, för att sedan ge dig personlig service även långt efter köpet. Vi erbjuder dessutom 25 års materialgaranti på våra poolstommar – som är byggda efter det svenska klimatet.

Vill du veta mer och få en offert skickad till dig? Kanske tips på om du borde satsa på en liten eller en stor pool?
Hör av dig till oss så löser vi det! Annars kan du enkelt beställa en pool, en swimming pool, här på hemsidan efter dina önskemål.