• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small
Bygg din drömpool - Testa vår poolkonfigurator Bygg din pool

Nu ännu fler valmöjligheter i våra poolpaket Poolpaket Standard

Miami Pool » Våra swimmingpooler » Poolpaket Standard

Poolpaket standard — När du köper din Miami Pool eller väljer en offertörfrågan på våra poolsidor får du göra ett antal val. Vi vill att du ska kunna anpassa din pool helt utefter egen smak och omgivningen. Design är viktigt.

Välja modell och poolstomme

Rektangulär eller friform

Det första du gör är att välja poolmodell. Vi har i vårt standardsortiment ett tiotal olika former. Rektangulära, runda, njurformade osv. Inom dessa grundmodeller finns dessutom ett stort antal storlekar. Några går att få spegelvända och med eller utan djupdel.

Vill du specialanpassa ytterligare utöver våra standards så går det naturligtvis bra. Vi har ritningar för mer än 300 olika pooler i våra arkiv. Kontakta våra återförsäljare för mer information.

Välja utrustningspaket

Kompletta set ingår

I alla våra poolpaket ingår ett utrustningspaket som är utvalt till respektive poolval. I våra två serier Trend Line och Pro Line är skillnaden rostfria respektive plastdetaljer. Plastdetaljerna i alla våra produkter är av högsta kvalitet och även våra mest sålda. Vill du ändra eller uppgradera så gör du detta på poolsidorna.

Se våra utrustningspaket

Förutom rätt anpassade utrustningsprodukter är det viktigt att ha rätt och bra vattenflöde. Läs mer om detta i vår Poolguide.

Information om vattenflöde

Välja liner

Stort urval

Miami Pool har ett fullt sortiment av liners. Minst femton olika färger och mönster kan du välja bland. Hittar du inte din favoritfärg på hemsidan så kan du hitta fler på våra lagerhyllor. Kvaliteten och tillverknings processen gör att vi kan ge en av marknadens bästa garantier.

Årets nyhet! Missa inte våra nya inbyggda pooltrappor! Vi anpassar våra liners och poolstomme så att du får en helhet som slår det mesta rent utseendemässigt. Fråga våra återförsäljare så visar de dig den unika konstruktionen.

Egen linertillverkning

Med erfarenhet inom tillverkning av pooler och liners sedan1967 kan vi lova att det blir bra. Såväl liner för rektangulära pooler som friformspooler. Vi ritar, tillverkar och svetsar ihop kompletta liners både för egna pooler och utbytesliners till andra poolfabrikat. Vi tillverkar efter måttbeställning både gällande form och djup. Allt görs noga i vår egna fabrik i Timrå.

Läs mer om vår linertillverkning

Belysning är inte ett standardval. Men eftersom det höjer känslan så mycket så rekommenderar vi att installera ett belysningspaket.

Välj rätt belysning

Belysning – fritt tillval

Belysningspaketen är enkla att installera när du bygger pool. Ett fritt tillval som vi dock gärna “tvingar” på våra poolköpare. Rätt belysning lyfter helhetsintrycket avsevärt. Tänk på att det kan vara svårt att installera i efterhand så det är bäst att välja till det redan från början.

Se vårt urval av belysning

Ta hjälp av ett riktigt proffs - Hitta närmaste återförsäljare Hitta återförsäljare