• Inga produkter i varukorgen.
large-desktop
desktop
small-desktop
large-tablet
tablet
small

Härnösand Swimspa

Se Våra Swimspa

Miami Pool » Swimspa

Vi på Miami Pool har lång erfarenhet av pooler och spabad i Härnösand, med en tillverkning av pooler i vår fabrik i Timrå. Vi levererar dock till hela Sverige, med folk som köper spabad i Härnösand liksom folk som köper våra egentillverkade pooler i Malmö. Det som kännetecknar Miami Pool är den norrländska hantverkstraditionen och en aldrig sinande innovationslusta. Det hela började redan år 1967 när Gunnar Viklund, grundaren till Miami Pool, importerade pooler från USA. Under åren har vi utvecklats till att bli vad vi är i dag med intressanta poolmodeller som håller hög kvalitet. Vi nöjer oss inte med något som bara är bra eller okej och det är just därför vi har satsat på att enbart vara återförsäljare till ett märke av badtunna; Viskan spa.

badtunna härnösand

Varför Viskan spabad i Härnösand?

Att vi har valt Viskan Spa som vår enda leverantör av spabadtunna i Härnösand beror på att deras kvalitet uppfyller våra kriterier samt att de är svensktillverkade, vilket innebär att de klarar av det växlande klimatet vi har i norr. Här är vad som gör spabaden så tåliga:

  • Ordentligt sittdjup
  • Välisolerade lock – minimerar värmeförlust
  • Tjock skalskiva – akryl och abs
  • Kompositpaneler – underhållsfria
  • Låg energiförbrukning

Varför Miami Pool som återförsäljare av badtunna i Härnösand?

Vi är ett familjeföretag och vi vet vad det innebär att satsa långsiktigt och hur vi gör din badtunna till en ekonomisk investering, just därför är kvaliteten någonting vi satsar hårt på. Vår personliga service sträcker sig även längre än till själva köpet och vi finns där tillgängliga för våra kunder även långt efter. Sammantaget är vi inte nöjda förrän du har ett gott och hållbart poolliv som passar just dig. Därför är inte vi företaget som försöker att sälja på dig onödiga tilläggs som du inte kommer att behöva framöver.

swimspa härnösand

Vare sig du är ute efter att köpa en spabad i Härnösand där grundaren Gunnar Viklund inledde sin karriär eller en pool i Malmö är kommunikationen transparent och produkterna av hög kvalitet.

Vi är Sveriges äldsta tillverkare av pooler och har under vår verksamma tid lagt ned mycket energi på att förfina och utveckla vår teknik av tillverkningen. Därför är ni noggranna och har enbart satsa på att vara återförsäljare till en enda tillverkare av swimspa och spabad.

Hör av er i dag för en offert eller välj produkt direkt här på hemsidan så ser vi till att ni får den service och det spabad som vi har utlovat.