Äga pool
Uppstart av ny pool
Hur mycket poolkemi behöver du?
Tips vid vinterstängning
Vinterstäng poolen
Flocka poolen mot grumligt vatten
Byta sand i sandfilter
Rengör din poolvärmepump
Energismart poolskötsel
Dammsuga poolen
Rengör linern i poolen
Backspola sandfilter
Maskinellt underhåll
Byt från klor till Baquacil
Dosera Baquacil
Underhåll av poolvattnet
Optimala vattenvärden
Sluta använda klor i poolen
Poolsäkerhet
Äga spabad
Inspiration
Köpa pool
Köpa pooltak
Vanliga frågor om pool

Hur mycket poolkemi behöver du?

Vi vet att det inte alltid är lätt att hålla koll på hur mycket poolkemi som ska användas. Alla pooler är olika. Men genom att använda dig av vår beräknare får du koll på hur mycket kemikalier du ska dosera i din pool.

Räkna ut med poolkemiberäknaren

 

Poolskötsel med Baquacil

Vi rekommenderar Baquacil till alla våra poolkunder.

Baquacil är en klorfri poolkemikalie som ger rent och klart poolvatten utan klorets bieffekter. Upplev nöjet av att bada i en klorfri pool du också! Vi rekommenderar Baquacil till alla våra poolkunder eftersom poolkemikalier utan klor är bättre för både dig, poolen och miljön. I videon kan du se hur lätt det är att dosera Baquacil samt vilka medel som ska tillsättas.

Förutom Baquacil behöver du även mäta pH och alkalinitet. Dessa värden justeras vid behov med pH minus, pH plus eller Alka plus. Behöver du hjälp att räkna ut hur mycket kemi du ska dosera i din pool kan du använda poolkemiberäknaren.

 

 

Perfekt Poolvatten med Saniklar & HTH

Vi har två typer av klor till pool: klortabletter för dagsklorering och ett klorgranulat för dagsklorering eller chockklorering. Har du klor i poolen bör du även dosera ett algmedel, även kallat algdräpare. Vi rekommenderar även att du tillsätter ett flockningsmedel i poolen. Vi har ett långtidsverkande flockningsmedel, Sunflock Magic Rolls, och ett flytande flockningsmedel för snabb uppklarning, Clear Water.

Förutom klorvärdet behöver du även mäta pH och alkalinitet. Dessa värden justeras vid behov med pH minus, pH plus eller Alka plus. Vill du ha hjälp med att räkna ut hur mycket klor och kemi du ska dosera i din pool kan du använda poolkemiberäknaren.