Äga pool
Äga spabad
Inspiration
Så väljer du belysning till trädgården
Skapa en inbjudande utemiljö med trädgårdsbelysning
”Man har poolen till mer än att bara bada i”
”Att välja tak till poolen var en självklarhet”
”Det är ganska fantastiskt att man kan handla en pool lokalt”
Välja pooltak
Klorfri pool med Miami Pool och Baquacil
Poolmodeller för olika tomter
Pool i alla typer av trädgård
Köpa pool
Köpa pooltak
Vanliga frågor om pool

Klorfri pool med Miami Pool och Baquacil

Att ta ett bad i sin nya pool ska kännas skönt, avkopplande och ge dig möjlighet att ladda batterierna. Du ska inte behöva oroa dig för vattnets kvalitet och hur poolkemikalierna påverkar de som badar, poolen och miljön. Med det klorfria systemet Baquacil får du rent vatten och en skön poolupplevelse – utan klorets alla bieffekter.

Miami Pool Klorfri pool med Baquacil

Vi är sedan barnsben vana vid badhusens klorlukt och det sitter djupt rotat i de flesta av oss att man måste använda klor för att hålla vatten rent. Att röda ögon, grönt hår och den starka doften följer med har vi bara vant oss vid. Det har varit ett nödvändigt ont – tills idag.

Baquacil klorfri poolkemikalie

Nu finns Baquacil, en helt klorfri poolkemikalie som ger klart och hygieniskt poolvatten utan att utsätta vare sig dig, poolen eller miljön för klorets bieffekter. Baquacil ger inga hud eller ögonirritationer, ingen blekning av hår eller badkläder och ingen frätande effekt på poolen. Ytterligare en fördel är att du kan vattna med backspolningsvattnet om du har Baquacil i poolen. Det är en stor fördel, inte minst nu när det blir allt vanligare med bevattningsförbud.

Enkelt att använda

Baquacil är långtidsverkande och kräver bara en enkel kontroll varje vecka och påfyllnad några gånger per säsong. Till skillnad från i klorpooler innebär detta att du alltid har en bakteriebarriär i poolen och att extra utrustning, såsom till exempel UV-renare, inte behövs.

Ingår vid poolköp

Baquacil är alltså både enkelt att använda och ger ett mer långsiktigt bakterieskydd än klor. När du köper pool av oss ingår alltid ett startpaket med Baquacil. På så sätt får du chans att testa det medel som redan övertygat så många och som i dag används i tusentals pooler runt om i Sverige. Upplev nöjet med att bada i en klorfri pool du också – och njut av ett bekymmersfritt poolägande, år efter år.

Vill du veta mer om hur du skaffar en klorfri pool med Baquacil? Din lokala återförsäljare kan berätta mer.

Kontakta återförsäljare