Äga pool
Äga spabad
Inspiration
Så väljer du belysning till trädgården
Skapa en inbjudande utemiljö med trädgårdsbelysning
”Man har poolen till mer än att bara bada i”
”Att välja tak till poolen var en självklarhet”
”Det är ganska fantastiskt att man kan handla en pool lokalt”
Välja pooltak
Klorfri pool med Miami Pool och Baquacil
Poolmodeller för olika tomter
Pool i alla typer av trädgård
Köpa pool
Köpa pooltak
Vanliga frågor om pool

Poolmodeller för olika tomter

Vi har sju olika poolmodeller som standard och kan dessutom skräddarsy pooler helt efter dina önskemål. Detta gör att du nästan säkert kan hitta en pool som passar din tomts unika förutsättningar.

Miami Pool Kidney njurformad pool
Vackra friformpoolen Miami Pool Kidney byggd ovan mark med altan runt.

Friformpool på sluttande tomt

Har du en tomt som är lite sluttande kan en njurformad pool slingra sig in i landskapet bättre utan att det ser ut som om den är placerad ”på sniskan”. Det samma gäller våra lagunformade pooler som vackert passar in i en böljande trädgård utan raka linjer, till exempel på tomter med mycket naturligt berg.

Miami Pool Lagoon Pool
Miami Pool Lagoon Pool byggd delvis ovan mark.

Lagoon på tomt med nivåskillnader

Även på tomter med olika nivåskillnader passar ofta friformpooler mycket bra, till exempel en lagunformad pool som ger ett mjukt intryck. Med rundade kanter på poolen kan du nämligen nyttja nivån på tomten på ett annat sätt och skapa mycket intressanta effekter.

Rund pool på liten tomt

Har du en liten tomt eller vill placera en pool där utrymmet är begränsat är en rund pool perfekt. Vi har runda pooler i fyra standardstorlekar, från 3,3 till 6,2 meter i diameter. Runda pooler är också populära eftersom de inte behöver återfyllas med jord runt, dessa är nämligen självbärande i sin runda konstruktion.

rund pool köpa runda pooler
Miami Pool Round, perfekt om du inte har så mycket plats.

Rektangulär pool med stödmur

Bygger du en rak stödmur för att dela upp tomten är rektangulära pooler också fina eftersom du då får enhetliga raka linjer som harmonierar med varandra på tomten.

rektangulär pool
Här har kunderna utnyttjat nivåskillnaderna på tomten och byggt en trappa upp till sitt poolområde.

Våga gärna nyttja din tomts förutsättningar till att göra något unikt. Har du en stor sten kanske du kan bygga en lagunformad pool som naturligt böjer sig runt stenen till exempel. Din lokala återförsäljare kan hjälpa dig hitta den pool som passar just din trädgård bäst. Boka gärna ett kostnadsfritt hembesök idag.

Hitta min återförsäljare