Äga pool
Äga spabad
Inspiration
Köpa pool
Bra baddjup i pool
Fördelar med att köpa pool tidigt på året
Välj färg på liner
Köpa specialdesignad pool
Sex anledningar att bygga pool på hösten
Välj en svensk miljöpool
En poolstomme i världsklass
Så fungerar en pool
Försäkra din pool
Markpool eller ovanmarkpool − vad är skillnaden?
Behöver man bygglov för pool?
Köpa pooltak
Vanliga frågor om pool

Välj färg på liner

Valet av färg på poollinern styr i hög grad poolens utseende. De olika linerfärgerna skapar helt olika känsla av poolen och har stor inverkan på det slutgiltiga resultatet. Hos oss kan du välja mellan hela 13 olika färgvarianter, sju enfärgade och sex mönstrade – allt för att du ska hitta den poolliner som passar just dig och din trädgård bäst. I den här artikeln kan du se bilder på hur alla våra liners ser ut när de är monterade i en pool.

Turkos liner

Av alla enfärgade liners är turkos den mest populära. En pool med turkos linerfärg är en riktig klassiker. Vi har haft den turkosa linern i vårt sortiment sedan starten 1967.

Liner turkos, vår populäraste enfärgade liner.

Ljusblå liner

En ljusblå poolliner passar dig som vill ha en blå pool utan att den blir mörk. Den ljusblå linern är förhållandevis diskret men skapar fina kontraster mot både det gröna i gräsmattan och de gula tonerna i en träaltan.

Liner ljusblå, för dig som vill ha en blå pool som inte blir så mörk.

Blå liner

Vår blå liner har verkligen en uppiggande effekt. Den blå enfärgade linern passar dig som gillar färg och vill att poolen ska vara trädgårdens centrumpunkt. Bygger du en pool med blå liner kommer den definitivt att synas.

Liner blå, en riktig färgklick som garanterat drar till sig folks blickar.

Vit liner

Vår vita liner har snabbt blivit mycket populär. Den vita linern är den som ger de mest effektfulla färgförändringarna. Tack vare den ljusa ytan skapar den vita linern tillsammans med den blå himlen en pool med kristallklart, blått vatten som nästan kan upplevas som självlysande vissa dagar. En pool med vit liner får vatten som skiftar mellan ljust blått och lysande turkost.

Liner vit, en riktigt effektfull liner som ger kristallklart, blått poolvatten.

Sandfärgad liner

När man ser linerfärgen sand är det svårt att tro att den kan bli så snygg i en pool. Den sandfärgade linern ger en pool med ljust, turkosfärgat vatten som ser mycket inbjudande ut. De varma tonerna i den sandfärgade linern fångar upp och förstärker gröna färger från gräsmatta och växtlighet på ett mycket trevligt sätt. Linerfärgen sand passar med andra ord dig som vill ha en diskret pool som låter trädgården och den övriga omgivningen synas mest.

Liner sand, en pooliner som ger en diskret pool med turkost vatten.

Mörkgrå liner

Mörka liners har sista åren seglat upp som en av de mest framträdande trenderna i USA. Och visst är det lätt att förstå när man ser bilder på pooler med mörk liner. Vår mörkgrå liner ger en pool med grönblått vatten som får en att tänka på laguner i djungeln. Tillsammans med mörkgröna växter, en grå stensarg och utemöbler som drar åt det svarta hållet kan du skapa en egen djungeloas hemma. Vill du ha ett naturnära tema på poolområdet är det någon av våra grå liners du ska välja.

Liner mörkgrå, färgen för dig som vill ha en modern pool som för tankarna till naturen.

Ljusgrå liner

Även vår ljusgrå liner för tankarna till naturnära upplevelser. En ljusgrå poolliner ger en pool med något ljusare grönblått vatten som får poolen att sticka ut, utan att den för den sakens skull blir för extrem. En ljusgrå pool passar bra i vår skandinaviska stil och fungerar bra såväl inbyggd i en altan som med stensarg eller i anknytning till gräsmattan. Den grå färgen är helt enkelt anpassningsbar och ger dig möjlighet att forma poolområdet med övriga färger såsom du vill ha det.

Liner ljusgrå, en ljusare liner som ger häftiga färgeffekter och en naturnära känsla.

Blå mosaik liner

Liner blå mosaik är en riktig storsäljare bland våra mönstrade linerns. Trots att den blå mosaiklinern på senare åt fått konkurrens av tre andfra mosaikfärger är detta den eviga storsäljaren. Det är lätt att förstå varför. De blå färgerna som skiftar mellan ljusblått och mörkblått för osökt våra tankar till himmel och hav. Vem blir inte sugen på att bada i den här poolen?

Liner blå mosaik, en riktig storsäljare och våra kunders favoriter sedan årtionden.

Grå mosaik liner

Liner grå mosaik är, liksom den enfärgade ljusgrå linern, en poolduk som passar in i alla omgivningar. Det är något med den här linern som gör att den känns lagom. Den sticker ut lagom mycket och den är lagom diskret. Därför har den också blivit en storsäljare sista åren. En grå mosaikliner passar oavsett vilket tema du vill ha på ditt poolområde. Medelhavet, skandinaviskt, exotiskt eller jordnära – allt fungerar. Den ljusgrå mosaiklinern gör att vattnet skiftar mellan ljust turkost och ljusblått.

Liner grå mosaik, för dig som vill ha en pool som passar in i alla omgivningar.

Svart mosaik liner

Liner svart mosaik är en poolliner som blir allt mer populär. Färgerna i mosaikmönstret skiftar från ljusgrått till svart och passar bra in i den stilrena skandinaviska stilen. Med svart mosaikliner får du en pool med blågrönt vatten som skiftar i mycket vackra nyanser.

Liner svart mosaik, en stilfull liner för dig som vill ha en skandinavisk pool.

Sand mosaik liner

Med liner sand mosak i din pool får du ett vatten med kristallklara blå nyanser som nästan påminner om en diamants skiftningar. Sand mosaik är den liner med flest färgskiftningar i mönstret. Du hittar både beiga, grå och blå färgstick. De kalla och varma tonerna i linermönstret gör att en pool med sandfärgad mosaikliner passar oavsett om du vill bygga trall runt eller lägga stensarg.

Liner sand mosaik, ett mönster med både varma och kalla toner som ger blått vatten.

Marmorerad liner

Vår blå marmorerade liner är en riktig klassiker som funnits i många år. Marmorerad passar dig som vill ha en pool med mörkblå liner där vattnet ser nästan helt genomskinligt ut. Både marmorerad liner och liner Carrara är väldigt snygga mot gröna gräsmattor. Vill du ha en pool som syns är detta en liner för dig.

Liner marmorerad, ett av våra äldsta linermönster och en riktig klassiker.

Carrara liner

Liner Carrara är ett mycket populärt linermönster som ger dig en mörkblå pool med vatten som ser genomskinligt ut. Mönstret i Carrara för tankarna till medelhavet och med små medel kan du skapa ett helt poolområde som får dig att känna som på en utlandssemester. En vit putsad stenmur, ljus stensarg och några olivträd runt poolen så har du plötsligt ett eget Grekland i trädgården. Det är semester hemma det.

Liner Carrara, en poolliner som för tankarna till medelhavsområdet.

Vill du ha mer inspiration?

Beställ hem vår kostnadsfria poolkatalog eller hämta den hos närmaste återförsäljare idag.

Beställ Poolguiden